ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor All Star Trailer 25/01: «Έχεις θράσος αγόρι μου!» – «Ο Τάκης είναι καλυτερος στις μαριονέτες…Ποιος Μαρτίκας» – Τα «βέλη» Καλύβας και το καυστικό σχόλιο Ασημακόπουλου

 

Ακόμα ένα συναπαρστικό επεισόδιο αναμένουμε σήμερα(25/1) στο Survivor All Star, καθώς όπως βλέπουμε από το trailer ο Κρις Σταμούλης επιτίθεται στην Καλύβα αλλά και γενικότερα στα ζευγάρια για τις κρυφές τους συναντήσεις στη ζούγκλα, με την ίδια να ρίχενι τα βέλη της, λέγοντας «ποιος νομίζει ότι είσαι αγόρι μου».

Παράλληλα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο για τον Τάκη Καραγκούνια λέγοντας πως είναι καλύτερος στις μαριονέτες απ΄ ότι ο Μαρτίκας!

Παράλληλα, η κάμερα της εκπομπής του Alpha “Super Katerina” συνάντησε την Ελευθερία Ελευθερίου στο δρόμο και η δημοσιογράφος θέλησε να πάρει μια δήλωση. Η γνωστή τραγουδίστρια μετά τον σάλο των ημερών λόγω των όσων έγιναν στο Survivor All Star, με τον σύντροφό της Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την σύντροφο του ράπερ Μπο, Καρολίνα Καλύβα, έγινε έξαλλη όταν είδε το τηλεοπτικό συνεργείο.

Δείτε παρακάτω το σημερινό (25/1) trailer για το Survivor All Star:

Survivor All Star spoiler 24/01: Το επεισόδιο που δεν κατέγραψαν ποτέ οι κάμερες! Χαμός ανάμεσα σε Πρίαμο, Κατσούλη και Σκαφίδα (Video)

Survivor All Star spoiler 24/01: Ένα φραστικό επεισόδιο που δεν κατέγραψαν ποτέ οι κάμερες έγινε γνωστό στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Αll Star.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος και Σάκης Κατσούλης «επιτέθηκαν» στην Αφροδίτη Σκαφίδα επειδή εξέφρασε ελεύθερα την άποψη της. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν κατέγραψαν ποτέ οι τηλεοπτικές κάμερες! Την ίδια ώρα, ο Βο μετά την προδοσία της Καρολίνας πήγε Βέρτη και εκείνος τον υποδέχτηκε στην πίστα με… κερατάκια!

Η Αφροδίτη κατηγορεί ανοιχτά Σάκη και Μάριο

Όλα όσα έγιναν με αφορμή αυτό το γεγονός, σχολίασε φυσικά η εκπομπή «Πρωινό μας» και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μετά την αποχώρησή της βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ!

Όπως θα δείτε και στο παρακάνω βίντεο, ο Σάκης και ο Μάριος, πήραν θέση στις κατηγορίες της γυναίκας λέγοντας από την δική τους πλευρά πως δεν το εξέλαβαν ως επίθεση, ξεκαθαρίζοντας την θέση τους.

athensmagazine.gr



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ