ΔΙΑΦΟΡΑ

18χρονος κατέστρεψε το σπίτι σε πάρτι και η μητέρα του τον έστειλε στο δικαστήριο

Ένα 18χρονο αγόρι στην Αγγλία οδηγήθηκε στο δικαστήριο αφού διοργάνωσε κρυφά ένα πάρτι στο σπίτι της οικογένειάς του, ενώ οι γονείς του έλειπαν σε διακοπές. Η μητέρα του το ανακάλυψε και αποφάσισε να του δώσει ένα μάθημα.

Ο πατέρας και η μητέρα, ηλικίας 53 και 49 ετών αντίστοιχα, έφυγαν για ένα Σαββατοκύριακο, αφήνοντας τον έφηβο γιο τους στο σπίτι. Εκείνος βρήκε την ευκαιρία να καλέσει τέσσερις φίλους του, αλλά όταν μαθεύτηκε, άρχισαν να εμφανίζονται κι άλλα άτομα. Το πάρτι ξέφυγε από τον έλεγχο επειδή δημοσιοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ως αποτέλεσμα, βρέθηκαν αρκετά άτομα στο σπίτι, αφήνοντάς το γεμάτο ούρα, εμετό και μπουκάλια ποτών. Υπήρχαν επίσης σπασμένα έπιπλα.

18χρονος κατέστρεψε το σπίτι σε πάρτι και η μητέρα του τον έστειλε στο δικαστήριο

Ένας γείτονας παρατήρησε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στο σπίτι. Οι γονείς γύρισαν σπίτι και είδαν ότι το σπίτι ήταν σε κακή κατάσταση. Η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε να συλληφθεί ο γιος της.

«Ειδοποίησα αμέσως την αστυνομία. Ξέρω ότι δεν θα έκανε κάθε μητέρα ό,τι έκανα εγώ αλλά πρέπει να μεγαλώσει. Είπα να τον κρατήσουν στο κελί όλη τη νύχτα. Η κατάσταση στο σπίτι ήταν χαοτική. Σαν να έτρεχαν άγρια ζώα, ήταν ο εφιάλτης κάθε γονέα. Ο πατέρας του είπε ότι δεν θα του ξαναμιλήσει, χωρίζει την οικογένεια μας», δήλωσε η μητέρα.

18χρονος κατέστρεψε το σπίτι σε πάρτι και η μητέρα του τον έστειλε στο δικαστήριο

 

Στο δικαστήριο, ο συνήγορος του νεαρού επεσήμανε ότι ο πελάτης του, ο οποίος είχε λευκό μητρώο, ήταν ένοχος για αφέλεια, νευρικότητα και ακατάλληλη συμπεριφορά. «Είχε πιεστεί από συνομηλίκους του να κάνει πάρτι στο σπίτι όταν οι γονείς του έλειπαν. Προσκάλεσε μόνο τέσσερις φίλους αλλά το κάλεσμα εξαπλώθηκε στο facebook, το Snapchat, το instagram και το twitter. Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων εμφανίστηκε και άρχισε να πίνει άφθονο αλκοόλ. Υπήρξαν καταστροφές σε αντικείμενα του σπιτιού», είπε ο δικηγόρος.

18χρονος κατέστρεψε το σπίτι σε πάρτι και η μητέρα του τον έστειλε στο δικαστήριο

 

Ο 18χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους που θα ισχύουν για ένα έτος, θα κληθεί να καταβάλει αποζημίωση 200 στερλινών, 50 στερλίνες για έξοδα δικαστηρίου και επιπλέον 20 στερλίνες σε κάθε ένα θύμα. Μέσα σε όλα αυτά, απολύθηκε και από τη θέση που είχε στη οικοδομική εταιρία του πατέρα του. «Πρέπει να σκεφτείτε το γεγονός ότι οι ενέργειες σας οδήγησαν στην καταστροφικού του σπιτιού της οικογένειας. Κάνατε ένα μεγάλο λάθος», είπε ο δικαστής.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ