ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

1o webinar –Διαδικτυακό Σεμινάριο- της ΕΞΡ με τίτλο “Μάρκετινγκ ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων εν μέσω της κρίσης του Κορωνοϊού”

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή   διοργανώθηκε σήμερα Τρίτη 7η Απριλίου 2020, το1o webinar –Διαδικτυακό Σεμινάριο-  της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με τίτλο «Μάρκετινγκ ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων εν μέσω της κρίσης του Κορωνοϊού».

 

Ομιλητής ήταν ο Δρ. Δημήτρης Κούτουλας, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και το παρακολούθησαν περισσότερα από 170 άτομα!!

Είχε τις εξής  Ενότητες:

  • Εμπορική και επικοινωνιακή πολιτική ξενοδοχείων για ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ η κρίση του Κορωνοϊού
  • Εμπορική και επικοινωνιακή πολιτική ξενοδοχείων για ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ κρίση του Κορωνοϊού
  • Εναλλακτικές επιλογές ως προς την πολιτική ακυρώσεων στα ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα
  • Επικοινωνιακή διαχείριση κρίσεων από πλευράς τόσο των επιχειρήσεων φιλοξενίας όσο και των τοπικών αρχών

Στο e-book συμπεριλαμβάνονται επίσης θέσεις και απόψεις Φορέων σχετικά με την εκτίμηση της κατάστασης της κρίσης, καθώς και συμβουλές διαχείρισης της κρίσης από τη Dingo Marketing Team.

Επίσης η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου σε συνεργασία με το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου και τη Dingo Marketing Team ολοκλήρωσε τη διαδικασία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου «COVID-19 και Τουρισμός», και τα αποτελέσματά του συμπεριλαμβάνονται στο «e-book»  με τίτλο «COVID19MAZI», το οποίο μπορεί να το κατεβάσει οποιοσδήποτε δωρεάν από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://dingo.gr/covid19mazi/ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ