ΕΛΛΑΔΑ

20χρονη στα Χανιά υπέστη τρία λιποθυμικά επεισόδια μετά τον εμβολιασμό με Pfizer

Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται μία 20χρονη από τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά τον εμβολιασμό της για τον κορονοϊό. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η νεαρή έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε περίπου ένα τέταρτο αφού έκανε το εμβόλιο της Pfizer, την Πέμπτη.

Στενό συγγενικό της πρόσωπο που ήταν μπροστά στο συμβάν, την μετέφερε άμεσα σε κέντρο υγείας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η κοπέλα χρειάστηκε πάνω από 5 λεπτά για να συνέλθει ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο λιποθυμικά επεισόδια, κατά το τοπικό Μέσο, το οποίο μεταφέρει και την ακόλουθη δήλωση συγγενούς της: «Είναι 20 χρονών. Δεν είχε προβλήματα υγείας, πήγαινε γυμναστήριο κάθε μέρα».

Σε συνέχεια των επεισοδίων αυτών, που συνοδεύονταν με βραδυκαρδία, μετέδωσε η ίδια ιστοσελίδα, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της 20χρονης Χανιώτισσας στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί τί ακριβώς συνέβη στην κοπέλα και αν τα λιποθυμικά επεισόδια συνδέονται με τον εμβολιασμό. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουν οι συγγενείς από τους γιατρούς, την οποία επικαλείται το zarpanews.gr, οι εξετάσεις της είναι καλές, μέχρι στιγμής, αλλά θα χρειαστεί να γίνουν και άλλες.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ