ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ: Στην Ρόδο ο νικητής του δεύτερου TESLA

 

Συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες κληρώσεις για 2 ακόμα αυτοκίνητα

Ένα ακόμη TESLA Model 3 χάρισε το ΤΖΟΚΕΡ με αφορμή τα 25α γενέθλιά του. Στην εβδομαδιαία κλήρωση της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Σ. στην Ρόδο, ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό μέσω του tzoker.gr.

Τον μεγάλο τυχερό υποδέχθηκε, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, η ομάδα του ΤΖΟΚΕΡ.

«Ευχαριστώ πολύ τον ΟΠΑΠ για αυτό το μεγάλο δώρο. Η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη, που στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ να το πιστέψω», είπε ο νικητής του TESLA, Γρηγόρης Σ.

Η VLTs & DBGs Director του ΟΠΑΠ, Αναστασία Μπίρμπα, τόνισε: «Το ΤΖΟΚΕΡ γιορτάζει τα 25 του χρόνια και μοιράζει κάθε εβδομάδα ένα αυτοκίνητο TESLA. Ο κόσμος γιορτάζει μαζί μας τα γενέθλια του παιχνιδιού, συμμετέχοντας καθημερινά όλο και περισσότερο στις κληρώσεις. Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον δεύτερο μεγάλο νικητή».

Ο Online Numerics, Operations & VIP Director του ΟΠΑΠ, Γιάννης Πανόπουλος , δήλωσε: «Εδώ και τρία χρόνια οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να παίρνουν μέρος στις κληρώσεις και όλες τις εκπλήξεις του παιχνιδιού από όπου κι αν βρίσκονται μέσα από το tzoker.gr. Έτσι κι ο Γρηγόρης Σ. συμμετείχε στην κλήρωση από το κινητό του και κέρδισε το μεγάλο δώρο του ΤΖΟΚΕΡ για τα 25 α γενέθλιά του».

ΤΖΟΚΕΡ Tesla
Γιάννης Πανόπουλος, Online Numerics, Operations & VIP Director του ΟΠΑΠ, Γρηγόρης Σ., μεγάλος νικητής του διαγωνισμού «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ», Αναστασία Μπίρμπα, VLTs & DBGs Director του ΟΠΑΠ
ΤΖΟΚΕΡ Tesla
Γρηγόρης Σ., μεγάλος νικητής της δεύτερης κλήρωσης του διαγωνισμού «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ», με την oμάδα του ΟΠΑΠ
ΤΖΟΚΕΡ Tesla
Γρηγόρης Σ., μεγάλος νικητής της δεύτερης κλήρωσης του διαγωνισμού «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ»

Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου η κλήρωση για το τρίτο TESLA

Δύο ακόμη TESLA αναζητούν κάτοχο μέσω των εβδομαδιαίων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ, που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα έως και τις 14 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό για τα αυτοκίνητα γίνεται εντελώς δωρεάν είτε με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, είτε με μια επίσκεψη στο tzoker.gr, χωρίς να απαιτείται η κατάθεση δελτίου ΤΖΟΚΕΡ.

Η επόμενη κλήρωση, για το τρίτο TESLA, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και σε αυτήν θα πάρουν μέρος όσοι υποβάλλουν συμμετοχές έως και την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, το βράδυ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ