ΔΙΑΦΟΡΑ

Απάντηση του Χ. Κόκκινου προς τον Φ. Ζαννετίδη

 

“Ανιψουλες, αποτυχόντες ημέτεροι   υποψήφιοι/ες περιφερειακοί σύμβουλοι , λοιποί συγγενείς βρίσκουν” θαλπωρή” στο “Φυτώριο” ,στην ” Ενεργειακή” στο” ΚΕΚ Γεννηματά” και στις άλλες εταιρείες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου;

Με σεβασμό στην κοινωνία μας που δοκιμάζεται από πρωτοφανή προβλήματα και υπερασπιζόμενος την αλήθεια απαντώ πολιτικά και τεκμηριωμένα στην εναντίον μου  ανακοίνωση του κ. Ζαννετιδη  ,έναν εκ των πολλών εμμίσθων συνεργατών του περιφερειαρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημαρκου,  που ανέλαβε -ανεπιτυχώς-τη νέα του  “αποστολή”.Συγκεκριμενα:
1) ” Ενεργός” πολίτης είμαι αρκετές δεκαετίες και δεν περίμενα κ. Ζαννετιδη- όπως κάποιος  άλλος …- από  απόφοιτος λυκείου  και αφού διατέλεσα και συνεργάτης βουλευτή να είμαι έμμισθος στέλεχος της Περιφέρειας και να προσπαθώ να δικαιολογήσω με τις ανακοινώσεις μου τα ….αδικαιολόγητα….
2)Τα “πεπραγμένα” μου τα ψήφιζε η αντιπολίτευση αλλά  και αυτοί που αργότερα έκαναν “κυβισθησεις” και στράφηκαν εναντίον μου γιατί δεν υπέκυψα στις παρακμιακες  επιθυμίες τους.Τα δικά σας “πεπραγμένα” μέχρι τώρα είναι η καθήλωση του πρωτογενή τομέα στα νησιά μας και η ανεργία που “καλπάζει”   και θα μας δοθούν οι ευκαιρίες να τα αναλύσουμε….
3)Τελικά γιατί να μην υπάρχουν εκπρόσωποι της μειοψηφίας στις διοικήσεις των εταιριών της Π.Ν.Α.;;;Γιατί μένουν αναπάντητα ερωτήματα;Ισχύει οτι ανιψουλες ,αποτυχοντες ημετεροι/ες υποψήφιοι περιφερειακοι σύμβουλοι και λοιποί συγγενείς βρίσκουν “θαλπωρή ” σε εταιρίες που συμμετέχει η’ έχει την πλειοψηφια του μετοχικού τους κεφαλαιου Περιφέρεια  Νοτίου Αιγαίου;;;

ΥΓ:Στα συγκεκριμένα ερωτήματα και στην πολιτική κριτική μου ίσως μάταια περιμένω απαντήσεις.. .Το βέβαιο είναι ότι στους πρωταγωνιστές του “φόβου και του τρόμου” και σε “δικτατορίες μετριων” ο πολιτισμένος  δημοκρατικός πολιτικός διαλογος  είναι άγνωστη έννοια…”

Χαράλαμπος Κόκκινος
Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου
Επικεφαλής του  Συνδυασμού” Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου ”
Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν.Π.Ε.



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ