ΕΛΛΑΔΑ

34χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πλάκα αυτοκτόνησε με περίστροφο στην Καλλιθέα

Ένας 34χρονος άνδρας, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πλάκα, βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι, από ένα 38αρι περίστροφο που βρέθηκε δίπλα του, σε διαμέρισμα ημιορόφου στην Καλλιθέα, χθες, Πέμπτη, περίπου στις 11 το βράδυ.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός πάνω στο κρεβάτι μέσα στο υπνοδωμάτιό του, από τη μητέρα του, η οποία τον αναζητούσε από το πρωί της Πέμπτης.

Το γεγονός ότι αυτοπυροβολήθηκε στην πίσω δεξιά πλευρά, ενώ το περίστροφο βρέθηκε στην αριστερή, καθώς, επίσης, το κινητό του βρέθηκε έξω από το υπνοδωμάτιο, σημαίνει, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι ο χώρος της αυτοκτονίας δεν έμεινε ανέπαφος και οι άνθρωποι που μπήκαν μέσα και τον βρήκαν νεκρό, τα μετακίνησαν στην προσπάθεια τους να εξακριβώσουν τι συμβαίνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον χώρο βρέθηκαν άλλα τρία περίστροφα με σβησμένο τον σειριακό αριθμό.

Ο 34χρονος άνδρας δεν μπορούσε να δει τον γιο του και δεχόταν μεγάλη ψυχολογική πίεση

Όπως υπογράμμισε στο protothema.gr ο δικηγόρος του αυτόχειρα, Γιάννης Μαρακάκης, «μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα. Ο άνθρωπος ήταν υπό αφόρητη ψυχολογική πίεση λόγω της αδυναμίας να έχει πρόσβαση στο γιο του. Αυτό ήταν κάτι για το οποίο πασχίζαμε να βρούμε τη λύση στην εισαγγελία, η οποία δυστυχώς όπως φαίνεται υποτίμησε το θέμα».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ