ΔΙΑΦΟΡΑ

5 βήματα που θα σε βοηθήσουν να μείνεις για πάντα νέος!

 

Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανένας άνθρωπος στον πλανήτη που δεν θέλει ή δεν προσπαθεί να παραμείνει νέος; Σίγουρα δεν έχει βρεθεί ακόμα ο τρόπος για να σταματήσουμε τον χρόνο, και δεν έχει κανένα νόημα να το κάνουμε, ωστόσο μπορούμε να καταπολεμήσουμε την διαδικασία της γήρανσης με λίγα απλά βήματα.

Καταρχήν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν δύο τρόποι που προσεγγίζει ο κάθε άνθρωπος το γεγονός ότι μεγάλωσε, ο πρώτος είναι η αποδοχή, δηλαδή να παραδεχτεί το γεγονός ότι μεγάλωσε και να αρχίσει να μετράει τα χρόνια που του απομένουν, αλλά και να μετανιώνει για όλες τις λάθος αποφάσεις που έλαβε κατά την διάρκεια της ζωής του, και ο δεύτερος τρόπος είναι να προσπαθήσει να εξαλείψει οποιοδήποτε σημάδι γήρατος, και δεν εννοούμε τις αισθητικές επεμβάσεις.

Αν θέλετε την γνώμη μας, κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να παραιτείται από την ζωή, και αυτό είναι κάτι που μας έχουν διδάξει πολλά τραγούδια που μας προτρέπουν να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε νέοι.

Επειδή κάθε άνθρωπος πρέπει να προσπαθήσει να παραμείνει νέος και να μην αφεθεί, παρακάτω σας δίνουμε μερικές συμβουλές που ίσως σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

Δοκιμάστε κάτι καινούργιο

Η στασιμότητα είναι ο εχθρός του να γερνάς όμορφα. Ξεχάστε όλα όσα έχετε ακούσει, καθώς είναι η τέλεια στιγμή για να μάθετε μια δεξιότητα, να ξεκινήσετε ένα χόμπι ή να καλλιεργήσετε ένα ταλέντο. Σκεφτείτε τι ήταν αυτό που πάντα θέλατε να κάνετε και τολμήστε το τώρα. Δοκιμάζοντας τα όρια σας και βγαίνοντας έξω από τη ζώνη άνεσης σας, θα δείτε πόσο λάθος ήταν που δεν το είχατε τολμήσει νωρίτερα.

Διατηρήστε την γοητεία σας

Γνωρίζετε αυτό το σπινθηροβόλο βλέμμα που έχετε όταν φλερτάρετε μια γυναίκα; Κρατήστε το, καθώς σας εξυπηρετεί και φυσικά σας ταιριάζει. Η γοητεία σας μπορεί να βελτιώνεται καθώς γερνάτε, ωστόσο θα πρέπει να θυμάστε ότι το βλέμμα σας είναι αυτό που θα σας κάνει να δείχνετε λίγο πιο “άτακτος”.

Ακολουθείστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Το να είναι κάποιος υγιής και σε φόρμα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορεί να κάνει στον εαυτό του. Θα πρέπει να τρώτε καλά, να κοιμάστε καλά και να διατηρείτε έναν τρόπο ζωής που θα εξασφαλίζει ότι θα είστε πάντα σε φόρμα. Θα διαπιστώσετε ότι το άγχος σας θα μειωθεί και θα δείχνετε πολύ πιο νέος.

Δοκιμάστε το μπότοξ

Αυτές οι λεπτές γραμμές έκφρασης που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτεροι, ξέρετε δεν χρειάζεται να είναι εκεί. Σας συνιστούμε να το πάρετε απόφαση και να αφαιρέσετε μερικές από τις ανεπιθύμητες ρυτίδες στο πρόσωπο σας. Αυτή η απλή συντήρηση, γνωστή ως μπότοξ, μπορεί να γίνεται κάθε λίγους μήνες και να σας αφαιρεί 5-10 χρόνια. Προσέχετε ωστόσο μην εθιστείτε.

Μην δίνετε δεκάρα

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που οι μεγαλύτεροι άνδρες πρέπει να κάνουν, είναι να μην δίνουν δεκάρα για πράγματα που δεν έχουν σημασία. Έχουν δει και έχουν κάνει σχεδόν τα πάντα, οπότε δεν τους νοιάζει καν τι σκέφεστε για αυτό. Λένε αυτό που θέλουν, ντύνονται όπως θέλουν, κυνηγούν αυτό που θέλουν, στηρίζουν αυτό που πιστεύουν και δεν φοβούνται να αναλάβουν τον κίνδυνο όταν το αξίζει η ανταμοιβή. Δεν επιδιώκουν την έγκριση και δεν προσπαθούν να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται κατώτεροι. Απλώς αποπνέουν μια ήσυχη αυτοπεποίθηση που γεμίζει ένα δωμάτιο, γυρίζει τα κεφάλια και κάνει τους νεότερους κύριους να ζηλεύουν.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ