ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor 4: “Γιώργο μοναδική μου αγάπη δεν είναι αυτό που νομίζεις” – Το Twitter σταυρώνει την Μαριαλένα

Είναι γνωστό πως οι χρήστες του διαδικτύου και συγκεκριμένα οι twitterαδες δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω! Κατά την διάρκεια της προβολής του Survivor, κάθε βράδυ, το #SurvivorGr βρίσκεται στην πρώτη θέση και εχθές ειδικά πήρε φωτιά με αφορμή το σκηνικό που έγινε με την Μαριαλένα στο έπαθλο επικοινωνίας.

Η Μαριαλένα περίμενε στο έπαθλο να δει ένα βίντεο από τον αγαπημένο της Γιώργο Λιβάνη αλλά… δεν! Αυτό ήταν κάτι που την στεναχώρησε αρκετά σε αντίθεση με τους χρήστες του Twitter που… γέλασαν και φάνηκε!

Τα tweets για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

 

Γιατί δεν έστειλε μήνυμα ο Λιβάνης στην Μαριαλένα εχθές

Γιώργο Λιβάνη περιμέναμε και Γιώργο Λιβάνη δεν είδε κανείς. Η αλήθεια είναι πως με όλα αυτά που έχουν συμβεί θα ήταν παρατραβηγμένο να της έστελνε και βίντεο… Εγώ ρώτησα, έμαθα και έχω να σας πω πως ούτε καν τον πλησίασε η παραγωγή για να τον ρωτήσει αν θέλει να συμμετέχει σε όλο αυτό.

Εμ. βέβαια, που να βρεθούν… μούτρα να τον πάρουν τηλέφωνο να του κάνουν τέτοια πρόταση μετά το τελευταίο που του έκαναν;

Αλλά και να τον έπαιρναν εμένα οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως δεν υπήρχε πιθανότητα ο Γιώργος Λιβάνης να δεχθεί να κάνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, γενικά εχθές ο ίδιος πέρασε μια ευχάριστη ημέρα με φίλους. Βρέθηκε, μάλιστα, και σε πολύ γνωστό μαγαζί στο Μικρολίμανο να τρώει με φίλους.

Survivor 4 Λιβάνης Μαριαλένα

Εμένα κάτι μου λέει πάντως πως ο Λιβάνης τον τελευταίο καιρό πρέπει να σιγοψιθυρίζει “τραβάω λοιπόν σε όλα μια κόκκινη γραμμή”… Το γνωστό, ξέρετε… της Νατασούλας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ