ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 06/06, part 2: Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

 

Το Survivor επιστρέφει σήμερα (6/6) πολύ δυναμικά, καθώς παρά την παράδοση των Κυριακών, όπου βλέπουμε συνήθως αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, αυτή την φορά πρόκειται για αγώνισμα ασυλίας, με τον επόμενο που αποχωρεί να χάνει τη θέση του στους τελευταίους έξι του ριάλιτι επιβίωσης.

Έχουν περάσει έξι μήνες σχεδόν από τότε, που οι πρώτες παίκτες, Διάσημοι και Μαχητές, πήραν το αεροπλάνο και πήγαν στον Άγιο Δομίνικο, για να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια. Μετά από πολλές ανατροπές, πια, έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία, με το παιχνίδι να έχει γίνει ατομικό και άπαντες να κινδυνεύουν.

Όπως έχει σημειωθεί, άλλωστε, σε όλους τους τόνους, στο παιχνίδι πια δεν χρειάζεται να σκεφτεί κανείς τίποτα πέρα από το ατομικό του συμφέρον, αφού ομάδα δεν υπάρχει ουσιαστικά. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, είδαμε τον κορυφαίο αγωνιστικά παίκτη, Σάκη Κατσούλη, να είναι τις τελευταίες δύο εβδομάδες υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το κοινό, πάντως, κράτησε τον τερματοφύλακα και επιχειρηματία στο ριάλιτι, αλλά σε κάθε περίπτωση ο κίνδυνος ελλοχεύει. Αυτή την εβδομάδα περνάμε σε νέες δοκιμασίες και οι ισορροπίες μπορεί να αλλάξουν για ακόμη μια φορά, με το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας να είναι κομβικής σηασίας.

Survivor spoiler: Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο τέλος του σημερινού (6/6) επεισοδίου, όπως έχουμε δει και στο trailer, θα ακολουθήσει συμβούλιο, από το οποίο και θα προκύψουν οι πρώτοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιοι, όμως, θα τεθούν στην κρίση του κοινού;

 

 

Από τις πληροφορίες μας γνωρίζουμε, ότι ο Σάκης Κατσούλης παίρνει την ατομική ασυλία, άρα δεν κινδυνεύει. Η μόνη που είναι εκτεθειμένη, είναι η Μαριαλένα, που θεωρούμε σχεδόν βέβαιο πως θα βγει υποψήφια από την κάλπη.

Το ερώτημα, όμως, είναι το ποιος θα είναι ο υποψήφιος… από τα χείλη του Σάκη. Προς το παρόν οριστικό spoiler δεν έχουμε, αλλά πρώτες μας πληροφορίες λένε πως ο Κατσούλης στρέφεται αυτή την φορά στον Γιώργο Κόρομι. Ο Σάκης είναι εκνευρισμένος με τη στάση του έναντι του Τριαντάφυλλου, ενώ σκέφτεται πως δεν έχει βγει ποτέ ουσιαστικά στην κρίση του κόσμου, αφού τη μια φορά που έγινε αυτό… δεν χρειάστηκε να μάθουμε, μιας και έφυγε οικειοθελώς ο Τζέιμς.

Ο Σάκης σκέφτεται, επίσης, πως Μαριαλένα και Ασημακόπουλος έχουν μείνει ορισμένες φορές μετά από ψηφοφορία, οπότε ευελπιστεί να έχει βρει έναν αδύναμο σε δημοτικότητα παίκτη στο πρόσωπο του «Κόρο».

 



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ