ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα Γλυκά Νερά: Τσακώθηκαν και η Καρολάιν έτρεχε να ξεφύγει – Πώς «τσάκωσε» το σύζυγο η Αστυνομία

 

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες, που έρχονται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς το ζευγάρι φαίνεται πως δε βίωνε τις καλύτερες μέρες του, πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν.

«Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι» αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες του iefimerida.gr. Μάλιστα, η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν το στυγερό έγκλημα έψαχνε στην πλατφόρμα Booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι.

Τσακώθηκαν το βράδυ πριν δολοφονηθεί η Καρολάιν;

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν τεθεί και τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι το βράδυ πριν σημειωθεί το στυγερό έγκλημα. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News στο Mega, τα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης δείχνουν πως πιθανόν να υπήρξε προστριβή της Καρολάιν με τον πιλότο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο 32χρονος βρισκόταν στο υπόγειο και η άτυχη κοπέλα στη σοφίτα λίγες ώρες πριν τη δολοφονία. Τα μηνύματα που έστελναν ο ένας στον άλλο ήταν στα αγγλικά. Ένας από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήθηκε ήταν η λέξη «stupid», ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για κάτι που διατυπώθηκε πάνω στην ένταση της στιγμής ή χαριτολογώντας, αν και φαίνεται πως εκείνος είναι ο δολοφόνος.

 

Τα στοιχεία που οδήγησαν στο σύζυγο

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα που έφτασε μέχρι ποινικούς κρατούμενους σε φυλακές σε όλη την Ελλάδα, αλλά και χώρες του εξωτερικού, άρχισαν να ψάχνουν εξονυχιστικά τα ηλεκτρονικά και τεχνολογικά ίχνη του ζευγαριού.

Από την ανάλυση που έγινε στο βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν αποδείχτηκε πως τα στοιχεία που είχε καταθέσει ο 32χρονος ήταν σε πλήρη αντίθεση με τα δεδομένα που καταγράφηκαν από τα κινητά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης.

  • Τα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του πιλότου «έδειξαν» πως ο ίδιος, αν και είχε ισχυριστεί πως ήταν δεμένος από τους ληστές, πραγματοποιούσε κανονικότατα κλήσεις.
  • Αν και ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι τις επίμαχες ώρες, πριν υποτίθεται μπουν οι ληστές στο σπίτι, εκείνος κοιμόταν, η εφαρμογή Fitness που είχε καταβάσει ο ίδιος για να μετρά τα βήματα και τις θερμίδες που καίει κατά τη διάρκεια της ημέρας, έδειξε ότι τις κρίσιμες ώρες βρισκόταν εν κινήσει.
  • Το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
  • Ο 32χρονος δεν είχε πειστικές απαντήσεις αναφορικά με το πώς κατάφερε να αποδεσμευτεί από τα σχοινιά με τα οποία τον είχαν δέσει οι ληστές και τελικά να τηλεφωνήσει ο ίδιος στην Αστυνομία.



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ