ΔΙΑΦΟΡΑ

Γλυκά Νερά: Μόνος στο κελί ο πιλότος με ψυχολόγους σε 24ωρη βάρδια – Οι «ύποπτες πιέσεις» στους αστυνομικούς

 

Μετά από 37 βράδια που κοιμόταν ήσυχος (;) ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα περάσει το αποψινό με βαριές κατηγορίες στην «πλάτη» για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Αφού ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολαϊν μπροστά στην ενός έτους κορούλα τους, αλλά και το σκυλί τους με τα ίδια του τα χέρια, ο πιλότος είναι πια «φάτσα» με τα ισόβια και κάποια χρόνια ακόμη για το ότι σκότωσε την «Ρόξυ» καθώς πλέον και αυτό είναι κακούργημα.

Το αποψινό βράδυ, λοιπόν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα το περάσει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στον έβδομο όροφο. Θα είναι μόνος του στο κελί και με ενισχυτική δύναμη για την αποκλειστική επιτήρησή του.

Επίσης θα υπάρχουν ψυχολόγοι από τα ιατρεία της αστυνομίας σε 24ωρη βάση σε περίπτωση που χρειαστεί τη συνδρομή τους, ενώ στο κελί αυτό θα παραμείνει και τις επόμενες ημέρες μέχρι την Τρίτη, 22.06.2021, οπότε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, δικαίωμα να τον επισκεφτούν θα έχουν μόνο οι δύο δικηγόροι του αλλά και στενοί συγγενείς, όπως οι γονείς του.

Γλυκά Νερά

«Χαρτί και καλαμάρι» οι κινήσεις του στους αστυνομικούς – Τους ενημέρωνε ακόμη και πως πάει στο σούπερ μάρκετ

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, με τις Αρχές να έχουν εδώ και καιρό στα χέρια τους στοιχεία που τον καθιστούσαν ύποπτο. Ένα από αυτά, ήταν πως ο πιλότος είχε καθημερινή επαφή με τον αξιωματικό του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που χειρίζονταν την υπόθεση.

Τον ενημέρωνε αναλυτικά για το πού θα πήγαινε. Το έκανε ακόμα και για βόλτες με τη Λυδία, ακόμη και όταν ήθελε να πάει… στο σούπερ μάρκετ. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το έκανε αυτό για να βολιδοσκοπήσει τους αστυνομικούς ώστε να καταλάβει το προς τα πού στρέφονται οι έρευνές τους.

Φοβόνταν ότι θα φτάσουν στα ίχνη του και μάλιστα τους είχε πει ότι θα πάει και για τρεις ημέρες στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της άτυχης Κάρολαϊν.

Όταν του ζητήθηκε να επιστρέψει πίσω γιατί είχε συλληφθεί ένα άτομο στο αεροδρόμιο το οποίο έπρεπε να αναγνωρίσει, τότε κατάλαβε ότι ο κλοιός γύρω του έχει στενέψει. Όταν δε είδε τους αστυνομικούς να φτάνουν στο μνημόσυνο κατάλαβε ότι είχε έρθει το τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πριν από τρία 24ωρα είχαν πάρει οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών τα αποτελέσματα από τα κινητά την κάμερα και το τηλέφωνο της Κάρολαϊν. από τα στοιχεία πείστηκαν πως δεν υπάρχουν… αόρατοι ληστές αλλά αντιφάσεις του Μπάμπη.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Ψυχρός κι ανέκφραστος στα δικαστήρια ο 32χρονος πιλότος – Πήρε προθεσμία για την απολογία

Εικόνα από το παρελθόν παρουσίαζαν την Παρασκευή τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με τους δημοσιογράφους να έχουν κατακλύσει τους χώρους περιμένοντας την μεταφορά του στον εισαγγελέα του 32χρονου πιλότου ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την σύζυγό του Κάρολαϊν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Στην κυριολεξία δεν έπεφτε καρφίτσα στα δικαστήρια όπου μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής, 18.06.2021, συνοδεία 12 αστυνομικών.

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ ήταν δεμένος πισθάγκωνα. Ανέκφραστος μεταφέρθηκε συνοδεία των αστυνομικών.

Ο 32χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου την 20χρονη γυναίκα του Κάρολαϊν. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και στη συνέχεια ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, την Τρίτη, 21.06.2021, στις 10:00 το πρωί.

Γλυκά ΝεράΓλυκά Νερά

Είμαι μετανιωμένος

Νωρίτερα ο πιλότος που ομολόγησε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, δήλωσε μετανιωμένος για τα όσα έκανε.

Ο 32χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έκανε στα Γλυκά Νερά και ανέθεσε την υπεράσπισή του, σε δικηγόρο που τον επισκέφθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Εκεί όπως αποκάλυψε ο τελευταίος, του είπε πως έχει μετανιώσει τόσο για το έγκλημα που διέπραξε όσο και για τη μετέπειτα στάση του. Όταν εμφανιζόταν ως θύμα αδίστακτων ληστών, που σκότωσαν τη γυναίκα του, μπροστά στο παιδί τους. Είχε φτάσει στο σημείο να εκφωνήσει τον επικήδειο στην κηδεία της Κάρολαϊν και να αγκαλιάζει μπροστά στις κάμερες τη μητέρα της, για να της δώσει δύναμη.

Πλέον λέει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πως θέλει να τιμωρηθεί. Έχει ρωτήσει για την ενδεχόμενη ποινή που θα του επιβληθεί και έχει εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει την επιμέλεια της κόρης του. Σύμφωνα με το δικηγόρο του 32χρονου, Βασίλη Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Κάρολαϊν ενώ η προσωπική του εκτίμηση, είναι πως ο εντολέας του ξαλάφρωσε με την ομολογία του.

Γλυκά Νερά

Αποκάλυψε πως ο πελάτης του, δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα ζητήσει να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Λίγη ώρα μετά ο κύριος Σπύρου, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή T LIVE στον Alpha…



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ