ΔΙΑΦΟΡΑ

97,500 ο ένας 7,500 ο άλλος: Οι 2 παίκτες που έχουν κερδίσει τα περισσότερα και τα λιγότερα λεφτά έως τώρα στο Survivor

Τα δυο άκρα…

Το Survivor μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία καθώς σε λίγες εβδομάδες θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή. Αν και βέβαια νικητής υπάρχει ήδη και δεν χρειάζεται καν να περιμένει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, καθώς μέχρι να ολοκληρωθεί το παιχνίδι θα τις έχει φτάσει και θα τις έχει ξεπεράσει.

Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο ο οποίος έχει κερδίσει μετά από 15 εβδομάδες παραμονής στο παιχνίδι 97.500 ευρώ καθώς όπως έχει γίνει γνωστό χωρίς να διαψευστεί ποτέ από την παραγωγή, ο Ατζούν τον έπεισε να μπει στο παιχνίδι με 6500 την εβδομάδα.

Στον αντίποδα, ο πιο ριγμένος απ’ όλους τους παίκτες είναι ο ζαχαροπλάστης. Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά από σχεδόν 4 μήνες στο παιχνίδι έχει βγάλει μόλις 7.500 ευρώ αφού αμοίβεται με 500 ευρώ την εβδομάδα. Όπως καταλαβαίνετε ο Ντάφι δεν τον βλέπει καν.

Για να λέμε βέβαια και του στραβού το δίκιο ο Τριαντάφυλλος τα έφερε πίσω και με το παραπάνω τα λεφτά του, καθώς ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του reality επιβίωσης οφείλεται σε εκείνον και τις… ομορφιές του. Οπότε μιλάμε για ένα win-win deal που τους αφήνει όλους ικανοποιημένους. Και τον Ντάφι και τον Τούρκο παραγωγό και φυσικά τον ΣΚΑΪ…ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ