ΔΙΑΦΟΡΑ

Το μετάνιωσε πικρά: 19χρονη αθλήτρια πάλης έβγαλε νοκ άουτ κλέφτη που προσπάθησε να την κλέψει στο δρόμο

 

Η 19χρονη αθλήτρια πάλης, Δήμητρα Σακαδάκη, έβγαλε νοκ άουτ έναν κλέφτη, που πήγε να την αρπάξει την τσάντα, στην Κρήτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, στην πλατεία Κορνάρου, όταν η νεαρή φοιτήτρια, μαζί με μία φίλη της, περπατούσαν ανυποψίαστες στο κέντρο του Ηρακλείου και ο κλέφτης τις έβαλε στο στόχαστρο.

Σύμφωνα με τη φοιτήτρια του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης, μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV, χωρίς δεύτερη σκέψη όρμησε πάνω στον κλέφτη για να υπερασπιστεί την φίλη της και να μην επιτρέψει να χάσει μέσα από τα χέρια της όλα τα χρήματα που είχε, καθώς η κοπέλα είναι και εκείνη φοιτήτρια και τα χρήματα που είχε, προήλθαν από το υστέρημα των γονιών της και θα τα διέθετε για να περάσει τον μήνα της.

Ο ληστής κατάφερε να χτυπήσει στο πρόσωπο την 19χρονη αθλήτρια πάλης

Έτσι, με δύο λαβές τον ισοπέδωσε και τον ακινητοποίησε, κρατώντας τον κάτω, μέχρι να έρθει η αστυνομία, με τη βοήθεια των περαστικών, αφού εκείνος κατάφερε να την χτυπήσει στο πρόσωπο και να της σπάσει τη μύτη.

Κρατώντας δυνατά τον κλέφτη και την τσάντα στα χέρια της, περίμενε μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας, οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στα κρατητήρια.

Η κοπέλα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, όμως, είναι πολύ καλά στην υγεία της και όπως επισημαίνει θα το έκανε ξανά, για να υπερασπιστεί οποιονδήποτε άνθρωπο είχε ανάγκη και βεβαίως τον εαυτό της.



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ