ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανέλαβε καθήκοντα νέου Διοικητή στο Νοσοκομείο της Λέρου ο Νίκος Χαραλάμπης

 

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λέρου ο Νίκος Χαραλάμπης. Όπως δήλωσε μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τη Δέσποινα Κουλούμπρη, είναι πεπεισμένος ότι θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες αρμοδιότητες που ανέλαβε, έχοντας την αμέριστη στήριξη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, όπως είπε, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο Περιφερειάρχη που έχει η χώρα.

“Αναλαμβάνω ένα Νοσοκομείο που έχει 480 κλίνες, 650 υπαλλήλους και περίπου 40 γιατρούς. Σε ένα νησί 8.000 κατοίκων, όπου το 60-70% ζει από το νοσηλευτικό ίδρυμα και όλοι έχουν την ανάγκη καλής συνεργασίας με τον Διοικητή. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Εχοντας στο πλευρό μου και τους συνεργάτες, και υποστηρικτές σε αυτή την προσπάθεα, με πρώτο τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο, τον καλύτερο Περιφερειάρχη της Ελλάδας, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και για το Νοσοκομείο της Λέρου, όπως και για τα υπόλοιπα Νοσοκομεία του Νοτίου Αιγαίου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαραλάμπης.

Μάλιστα και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νέος Διοικητής του Κρατικού Θεραπευτηρίου- Νοσοκομείου Λέρου, αναφέρει τα εξής:

Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τους Υπουργούς Υγείας κύριο Πλευρη και την αναπληρωτή υπουργό κα Γκαγκα για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου , αναθέτοντας μου την διοίκηση του Κρατικού Θεραπευτηρίου -Νοσοκομείου Λέρου .
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη μας κο Χατζημαρκο για την στήριξη του.
Και μερικούς άλλους που θα ευχαριστήσω προσωπικά έναν έναν.
Εδώ και πολλά χρόνια η ενασχόληση μου με τα κοινά μου έμαθε αρκετά .Έχοντας διοικήσει και άλλα ΝΠΔΔ έμαθα τι θα πει χρηστή διοίκηση και τι θα πει συνεργασία με όλους . Αυτό θα συνεχίσω και τώρα να κάνω με τους νέους μου συνεργάτες στο Νοσοκομείου της Λέρου .
Με αίσθημα ευθύνης θα προσπαθήσω να προσφέρω άλλη μια φορά ότι μπορώ για το καλό των ευλογημένων νησιών μας .
Αύγουστος 2022
Σας ευχαριστώ
Νίκος Χαραλάμπης
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΡΟΥ

realvoice995.gr



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ