ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου: «Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της»

 

Το ζήσαμε και αυτό… Προσαγωγή με πλήθος αστυνομικών από την τεραστία απειλή που προκλήθηκε στο κράτος μετά την αιφνιδιαστική διαμαρτυρία τριών εκλεγμένων αντιπρόσωπων του Επισιτισμού Τουρισμού, με πανό απέναντι από το μέγαρο Μαξίμου. Ανάμεσα στους τρεις προσαχθέντες και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χότζογλου Γεώργιος. Να σημειωθεί ότι είχαν τηρηθεί όλα τα υγειονομικά κριτήρια του lock down κατά γράμμα.

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, εκφράζει την στήριξη του προς τα μέλη που προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχείων και επικροτεί την υπεύθυνη και λεβέντικη στάση του Προέδρου Γεώργιου Χότζογλου και των άλλων δυο συμμετεχόντων συνδικαλιστών.

Προς τιμήν τους, και σε αντίθεση με άλλους καπηλευτές του συνδικαλιστικού χώρου, σεβόμενοι των υγειονομικών μέτρων προτίμησαν να στείλουν ένα μήνυμα στους κυβερνώντες, με αυτή την ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ διαμαρτυρία, αφενός για να μην ρισκάρουν εν μέσω πανδημίας την υγεία κανενός και αφετέρου για την αποφυγή ενδεχόμενης επιβάρυνσης του υγειονομικού φορτιού της χώρας.

Βεβαία δεν μπορούμε να μην καυτηριάσουμε το γεγονός, με γνώμονα τη συγκεκριμένη άστοχη ενέργεια από πλευράς κράτους και σωμάτων ασφάλειας, ότι αν οι τρεις αυτοί εκπρόσωποι έφεραν πάνω τους διακριτικά σφυροδρέπανου, κονκάρδες του Κουτσούμπα, φώναζαν νοσταλγικά συνθήματα της δεκαετίας του 80 ή έκαναν γυμναστικές επιδείξεις σοβιετικού τύπου παρόμοιες με αυτές της πρωτομαγιάς, δε θα γινόταν απολύτως τίποτα.

Είμαστε απολυτά σίγουροι και εγγυούμαστε ότι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας δεν θα παρουσιάσει καμία φωτογραφία ανύπαρκτης αστυνομικής βίας σαν αυτές που μαγικά εξαφανίστηκαν ενώ πρώτα έκαναν

την εμφάνιση τους στα κόκκινα μέσα, μετά τα γεγονότα του πολυτεχνείου, και δυστυχώς για τους κόκκινους καπετάνιους της συμφοράς αυτές αφορούσαν φωτογραφίες από τον Μάιο του 2019 στο μακρινό μας Βέλγιο.

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καταδικάζει τις ενέργειες αυτές, κράτους και αστυνομίας και στέκεται πάντα στο πλευρό όλων των υγειών Σωματείων της Ομοσπονδίας και φυσικά της ΓΣΣΕ.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

 

Ρόδος, 16 Δεκεμβρίου 2020



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ