ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Το «όχι» στην παράσταση που ανεβάζει ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης παρίσταται στην κηδεία του στιχουργού Μάνου Ελευθερίου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, Τρίτη 24 Ιουλίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
 

Στη νέα του καθημερινότητα, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, έχει προσαρμοστεί, πλέον, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, μετά τις καταγγελίες τριών συναδέλφων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση το πρώτο διάστημα, αλλά σταδιακά άρχισε να εγκληματίζεται. Ο γνωστός ηθοποιός δέχεται συχνά επισκεπτήρια από τη σύζυγό του και προαυλίζεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από τη διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού υπήρξε η ιδέα να ανέβει παράσταση με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Ο Δημήτρης Λιγνάδης δέχθηκε να βοηθήσει στην παράσταση, που είναι πιθανό να ανέβει σε 15 με 20 ημέρες. Πρόταση να συμμετάσχει δέχθηκε και ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος όμως αρνήθηκε, διότι είχε ήδη συσταθεί η θεατρική ομάδα 8 – 10 ατόμων και θεώρησε ότι δεν ήταν σωστό.

newsit



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ