ΕΛΛΑΔΑ

«Αδειάζει» ο Γιαννόπουλος τον Μάνο Δασκαλάκη για την καταγγελία κακοποίησης της Τζωρτζίνας

 

Με στοιχεία μίλησε ο Πρόεδρος από «Το χαμόγελο του παιδιού» για την καταγγελία που είχε γίνει το 2014 για κακοποίηση της μικρής (10 μηνών τότε) Τζωρτζίνας.

Για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, ρωτήθηκε νωρίτερα ο πατέρας των κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης, έξω από τα δικαστήρια.

«Η πρώην πεθερά σας μίλησε για κακοποίηση δύο φορές της Τζωρτζίνας το ’14…» του είπαν δημοσιογράφο. Με τον ίδιο να απαντά:

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία από κλήση που είχε λάβει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο… Την άλλη φορά ήταν για κάποιο δερματικό που είχε, κάποιες μελανιές. Οτιδήποτε, είναι αποδεδειγμένο και στα νοσοκομεία και στις αρμόδιες υπηρεσίες».
Χθες, για την κακοποίηση της μικρής, είχε μιλήσει η γιαγιά του παιδιού, στο LiveNews, τονίζοντας ότι είχε κακοποιηθεί δύο φορές από συγγενικό πρόσωπο…

Τα στοιχεία από «Το χαμόγελο του παιδιού»

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Star, περιέγραψε ακριβώς τι είχε συμβεί με την καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας, όταν το παιδάκι ήταν μόλις 10 μηνών…

«Στις 22/8/14 λάβαμε μία αναφορά από ανώνυμο που μιλούσε για κακοποίηση από την οικογένεια Δασκαλάκη, όπου η μητέρα εθεάθη να χτυπάει το παιδί. Αυτή η αναφορά πήγε με την ένδειξη επείγον στην εισαγγελία πρωτοδικών.

Χθες, μάθαμε από τους δημοσιογράφους, ότι στις 25 (του ίδιου μήνα) πήγε στην εισαγγελία η αναφορά και στις 27 πήγε στην ομάδα ειδικής προστασίας του Δήμου Πατρέων. Η έρευνα έγινε την 1η Οκτωβρίου.

Η εισαγγελέας μου είπε ότι (η έρευνα) αναφέρεται σε καλές συνθήκες έπιπλα (στο σπίτι) κτλ αλλά δεν υπήρχε ένδειξη κακοποίησης».

Άρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κυρίου Γιαννόπουλου, είχε γίνει όντως καταγγελία για κακοποίηση του παιδιού. Και ο κύριος Γιαννόπουλος συνέχισε λέγοντας:

«Η επόμενη επικοινωνία που είχαμε ήταν τον Απρίλιο του 2021 που πήγαμε να στηρίξουμε την οικογένεια στην Πάτρα… Εκεί οι γιατροί μας είπαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την οικογένεια και τους παρακαλέσαμε να μιλήσουν με την εισαγγελία».

Δείτε το βίντεο

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ