ΔΙΑΦΟΡΑ

Αδιανόητος λογαριασμός στο Salt Bae: Αντιστοιχεί στην αγορά ενός σπιτιού στην Αθήνα (vid)

Χαμός από σχόλια στον λογαριασμό του Νουσρέτ με την απόδειξη που ανέβασε που ηταν αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Οτι τα εστιατόρια του Νουσρέτ Γκιοκτσέ είναι από τα πιο ακριβά που μπορεί να επισκεφτεί κανείς και συνήθως εκεί πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν πολλά λεφτά, είναι κάτι που το γνωρίζαμε. Όπως και να’ χει όμως, η απόδειξη που ανέβασε ο Τούρκος αργά το βράδυ της Πέμπτης, δεν θα μπορούσε να μην χαρακτηριστεί ως αδιανόητη.

Και αυτό γιατί ο συνολικός λογαριασμός από το κατάστημα που διατηρεί στο Άμπου Ντάμπι έφτανε τα 161.000 ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε… 161.000 ευρώ. Όσο δηλαδή κοστίζει ένα διαμέρισμα (όχι καινούργιο φυσικά) στην Αθήνα.

Μάλιστα, ο Salt Bae στη συγκεκριμένη ανάρτηση που έκανε, σχολίασε πως «η ποιότητα δεν είναι ποτέ ακριβή», όμως αυτό δεν πτόησε όσους τον ακολουθούν να του ρίξουν τρελό κράξιμο.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως τον λογαριασμό αυτό τον έκανε μία παρέα 14 ατόμων, τα οποία προφανώς για να βρίσκονται στο Άμπου Ντάμπι και να επισκέπτονται το συγκεκριμένο εστιατόριο, έχουν μία οικονομική άνεση…

Και πάλι όμως… Μιλάμε για λογαριασμό που αντιστοιχεί σε 11.500 ευρώ το άτομο. Για αυτό και όλοι τον κριτικάρουν για το γεγονός οτι επιδεικνύει και υπερηφανεύεται για κάτι που είναι απλησίαστο για τους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη.

gazzetta.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ