ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγγελική Νικολούλη: Τι έγραφε το μήνυμα από την Αστυνομία που πήρε στον αέρα του «Τούνελ»

Για ακόμα μία Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη ασχολήθηκε με την έρευνα γύρω από τα αίτια των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, με νέες μαρτυρίες και στοιχεία να προκύπτουν από το πρόσφατο παρελθόν μελών της οικογένειας.

Κατά τη διάρκειας της εκπομπής υπήρξαν σημαντικά σημεία στα οποία η αντίδραση της παρουσιάστριας ήταν ενδεικτική των εξελίξεων. Περίπου στις 2 το βράδυ ο πρώην αστυνομικός διευθυντής, Χρήστος Δακουράς, ο οποίος βρισκόταν καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής της έδειξε στην παρουσιάστρια ένα μήνυμα στο κινητό του.

Η Αγγελική Νικολούλη πάγωσε και έχασε τη ροή της σκέψης της. Η δημοσιογράφος δεν είπε τίποτα εκείνη την ώρα, όμως μετά από λίγο ο κ. Δακουράς σχεδόν το αποκαλύπτει. Ο ίδιος είπε ότι έχει την πληροφορία ότι το ανθρωποκτονιών έδεσε οριστικά την υπόθεση, όλα έχουν τελειώσει και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

«Έχει δεθεί η υπόθεση. Έχουμε φτάσει στο τέλος.
Εκτιμώ ότι μέσ’ στη βδομάδα θα έχουμε…»

Στο Twitter ξεκίνησε μία σειρά από αναρτήσεις που σχολίαζαν το μήνυμα αυτό, με τους χρήστες να γράφουν ότι της έδειχνε μήνυμα που έλαβε ότι βγήκαν τα εντάλματα. Η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ