ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγνώριστος στη φυλακή: Αυτά είναι τα 2 πρόσωπα που στηρίζουν τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τα πρώτα 24ωρα του Πέτρου Φιλιππίδη πίσω από τα κάγκελα κύλησαν δραματικά. Ο ηθοποιός βρίσκεται από την Τετάρτη σε ειδικό χώρο καραντίνας για υγειονομικούς λόγους και τη Δευτέρα, θα πάρει τον δρόμο για τον θάλαμο μαζί με τουλάχιστον 20 συγκρατούμενους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «ΝΕΩΝ», δεν εξέφρασε κανένα παράπονο από τις φυλακές αλλά δεν είχε και κανένα αίτημα, πέραν του επισκεπτηρίου που ήθελε να μάθει πότε θα πραγματοποιηθεί. Η γυναίκα του και ο δικηγόρος του είναι, όπως φαίνεται, τα μοναδικά στηρίγματά του, καθώς όλοι οι άλλοι τον έχουν εγκαταλείψει.

Ακόμα και όσοι βγήκαν να τον υπερασπιστούν πριν την προφυλάκιση βλέποντας το κατηγορητήριο όπως είναι λογικό έκοψαν κάθε επαφή μαζί του.

Ο ηθοποιός σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι αγνώριστος και πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα το πρόσωπο με τον αλαζονικό χαρακτήρα που περιέγραφαν οι συνάδελφοί του. Είναι υπερβολικά φοβισμένος και στρεσαρισμένος (όπως ήταν και οι 3 γυναίκες που κατήγγειλαν τη δράση του) καθώς τη Δευτέρα θα έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους κρατούμενους και δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσουν και με ποιον τρόπο θα τον… υποδεχτούν.

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι θα βρεθεί στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία να παίξει ενεργό ρόλο στο ανέβασμα κάποιου θεατρικού έργου καθώς και στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης έχει δημιουργηθεί θεατρική ομάδα.

Μένει να φανεί αν θα πάρει μέρος και ο Φιλιππίδης καθώς ο δρόμος εντός φυλακών αναμένεται να είναι μακρύς.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ