ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αγορά STOCK περιεχομένου vs Δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου

Του Νικόλαου Τσαγκάρη

Η αγορά stock φωτογραφιών ή βίντεο, είναι αρκετά διαδεδομένη εδώ και χρόνια στο digital marketing, καθώς και στην δημιουργία διαδικτυακών τόπων.

Σήμερα όμως ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με αυτόν που υπήρχε πριν μερικά χρόνια. Η ψηφιακή διαφήμιση πλέον αναζητά την σωστή στόχευση των υποψηφίων αγοραστών/καταναλωτών και την κάλυψη των αναγκών τους. Παράλληλα οι ανάγκες των επιχειρήσεων για πρωτότυπο δικό τους περιεχόμενο όλο ένα και μεγαλώνει.

Το θέμα είναι κατά πόσο σήμερα αυτό μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση καθώς και την παρουσία της στα Social Media (Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης). Η απάντηση είναι ότι σίγουρα θα βοηθήσει κατά πολύ!

Γιατί όμως να μην αγοράσετε μια φωτογραφία ή περιεχόμενο από stock κανάλια και να προτιμήσετε ένα πακέτο φωτογραφιών/βίντεο από δημιουργούς περιεχομένου; Γιατί πολύ απλά αυτό που θα αγοράσετε δεν θα είναι η πραγματική εικόνα της επιχείρηση σας. Θα είναι κάτι το οποίο δεν θα σας ανήκει. Τόσο απλά!

Κανείς δεν θα ήθελε να δείχνει στους πελάτες του κάτι το οποίο δεν είναι, κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει, κάτι που δεν έχει να κάνει με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρηση του. Κάπου εκεί θα υπάρξει και η ανάγκη των content creators και η δημιουργία νέου πρωτότυπου περιεχομένου.

 

Κανείς δεν θα ήθελε να δείχνει στους πελάτες του κάτι το οποίο δεν είναι!

 

Κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει, κάτι που δεν έχει να κάνει με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρηση του.

Οι εταιρίες που μας έχουν εμπιστευτεί έχουν το δικό τους content για οποιαδήποτε χρήση. Παρουσιάζουν το 100% του δικό τους brand, ενώ παράλληλα αναπαριστάται όπως τους αξίζει, με σταθερή ροή και διαδραστική βελτίωση.

Προετοιμαστείτε λοιπόν για την σωστή εικόνα της επιχείρηση σας. Η πρώτη εντύπωση πάντα είναι η πιο σημαντική. Και αυτό θα πρέπει να συμβαδίζει σε όλα τα κανάλια της επιχείρηση σας. Συνεπώς για την πρώτη εντύπωση που θα δώσετε στον επόμενο που θα σας αναζητήσει, υπεύθυνοι είμαστε εμείς! Οι δικοί σας content creators.

Δείτε μερικές από τις τελευταίες μας δουλειές ΕΔΩ!ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ