LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε

Το μεγάλο τέλος στις «Άγριες Μέλισσες» έρχεται και η αυλαία του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 μας επιφυλάσσει τρομερές εξελίξεις, που θα συγκλονίσουν.

Λίγο πριν από το φινάλε, θα δούμε στις οθόνες μας το τέλος του Μιλτιάδη, αφού όπως είναι γνωστό ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Γάλλος, δεν θα συμμετέχει στην τρίτη σεζόν, με μεγάλους σκηνοθέτες να τον «πολιορκούν», όπως και το τέλος των αδελφών Σταμίρη.

Το φινάλε για τις αδελφές Σταμίρη

Από την ημέρα που παντρεύτηκε τον Λάμπρο και είδε τον μεγαλύτερο εχθρό της, τον Βόσκαρη να πληρώνει για όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του, η Ελένη ονειρεύεται ένα και μόνο πράγμα. Να καταφέρει να γίνει μητέρα. Τα όσα της συνέβη­σαν στη φυλακή και η αναγκαστική άμβλωση που της έγινε, εκτός από έναν μεγάλο πόνο για το παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ, της άφησε και ένα μεγάλο άγχος. Και αυτό δεν είναι άλλο από το αν θα καταφέρει να συλλάβει ξανά, μιας και πλέον βρίσκεται σε μεγαλύτερη ηλικία.

Παρότι ξεκινά τις προσπάθειες με τον Λάμπρο, ελπίζοντας πως σύντομα το μωρό τους θα σκορπίσει χαρά στο σπιτικό τους, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν λέει να έρθει. Ο πανικός και η αγωνία την κυριεύουν και έτσι αποφασίζει να μην κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Χωρίς να χάνει άλλο χρόνο, απευ­θύνεται στη Ρίζω, ζητώντας της να την εξετάσει. «Πρέπει να με εξετάσεις για να δεις αν η έκτρω­ση μου άφησε κάποιο κουσού­ρι», λέει στη Ρίζω, με εκείνη να προσπαθεί να την καθησυχάσει. Αφού την εξετάζει προσεκτικά, η Ρίζω της ανακοινώνει πως είναι υγιέ­στατη, εκτοξεύοντας την στον έβδομο ουρανό. Η Ελένη ακολουθεί ευλαβικά τις συμβουλές της Ρίζως και σύντομα το μεγάλο της όνειρο γίνεται πραγματικό­τητα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πλη­ροφορίες και αν δεν αλλάξει κάτι για τις ανάγκες του σεναρίου, η Ελένη στο φινάλε του δεύτερου κύκλου θα μείνει έγκυος. «Θα γίνουμε γονείς», ανακοινώνει στον Λάμπρο, με το ζευγάρι να μετρά αντίστροφα για την στιγμή που θα υποδεχτεί τον καρπό του ερωτά του. Όσο και αν ο Λάμπρος και οι αδερφές της ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή, η Ελένη δεν μπορεί να ηρεμήσει. Το μυαλό της είναι συνέχεια στο κακό, αφού η εγκυμοσύνη της δεν εξελίσσεται ομαλά. Η γυναίκα αντιμετωπίζει έντο­νους πόνους και ο τρόμος της αποβολής την έχει στοιχειωθεί. «Δεν θα καταφέρω να γεννήσω αυτό το παιδί», λέει στον Λάμπρο που προσπαθεί να την παρη­γορήσει. Θα μπορέσει η Ελένη να γίνει μάνα ή η γέννα της θα πάρει διαστάσεις θρίλερ;

Μέσα σε όλα αυτά, η Ασημίνα έχει να αντιμετωπίσει τον Νικηφόρο που πλέον δείχνει να χάνει εντελώς τον έλεγχο των “πράξεων του. Ο τελευταίος βλέπει τον κόσμο του να καταρρέει, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με την σκληρή τιμωρία του Δούκα, ο οποίος τον αποκληρώνει. «Δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα από την περιουσία μου», του λέει ο Δούκας, με τον Νικηφόρο να δέχεται το ένα πλήγμα μετά το άλλο. Αν και η Αση­μίνα αισθάνεται λύπηση για εκείνον και δέχεται την πρόταση της Μυρσίνης για να τον βοηθήσουν, ο Νικηφόρος ξεσπάει πάνω της.

Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου η Ασημίνα θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον Νικηφόρο, με αποτέλεσμα εκείνη και η Δρόσω να κερδίζουν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Η εξέλιξη αυτή, βγάζει τον Νικηφόρο εκτός εαυτού, που έχοντας συνειδητοποιήσει ότι τα έχει χάσει όλα, παίζει το τελευταίο του χαρτί. Έτσι, αποφασίζει να καταφύγει στα άκρα και να καταδώσει την Ασημίνα και τις αδερφές της στην αστυνομία για τον φόνο του Σέργιου. Οι αδερφές Σταμίρη κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για αν­θρωποκτονία και πλέον η φυλακή είναι για εκείνες μονόδρομος.

Η εξέλιξη αυτή δοκιμάζει ξανά τη σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή. Παρότι, ο νεαρός Σεβαστός καταφέρ­νει να συγχωρήσει τη Δρόσω για τον θάνατο του αδερφού του Σέργιου, όταν γίνεται γνωστό σε όλο το Διαφάνι το τι πραγματικά συνέβη, έρχεται σε ιδιαίτε­ρα δύσκολη θέση. Εκτός από την οργή της Μυρσίνης, έχει να διαχειριστεί και την κατακραυγή των συγχωριανών του, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν να παντρεύεται τη φόνισσα του ίδιου του του αδερφού. Η ψυχολογία του Κωνσταντή κλονίζεται και παρότι νοιάζεται για τη Δρόσω, όλη αυτή η κατάσταση τον έχει οδη­γήσει στα άκρα. «Δεν θέλω να ζήσω χωρίς τη Δρόσω», μονολογεί και από το μυαλό του περνούν μαύρες σκέψεις. θα καταφέρει να υπερνικήσει η αγάπη τους τα εμπόδια ή ο έρωτας αυτός θα έχει τραγική κατάληξη; Οι απαντήσεις αυτές θα δοθούν στα επεισόδια του τρίτου κύκλου, ο οποίος προβλέπεται ακόμη πιο καθηλωτικός και με περισ­σότερο σασπένς.

 

Άγριες Μέλισσες τέλος Μιλτιάδη

 

Το τέλος του Μιλτιάδη

Το τέλος του Σεβαστού δεν θα είναι έτσι όπως θα το περιμέναμε μετά την απόφασή του να παντρευτεί με τη Βιολέτα. Το μένος του για τον Δούκα και η «δίψα» του για εκδίκηση που ο γιος του, Γιάννος έφυγε τόσο άδικα, θα τον οδηγήσει σε τρελές σκέψεις.

Όλα αυτά φυσικά σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι μετά την πρώτη του μεγάλη κρίση που τον είχε οδηγήσει στο ψυχιατρείο, έχει κόψει την φαρμακευτική του αγωγή. Συνέπεια αυτού οι παράτολμες κινήσεις του.

Ο Μιλτιάδης φαίνεται να έχει ξεφύγει και έχει ξεσπάσματα με άσχημες συμπεριφορές. Συγκεκριμένα θα γίνει ένας πολύ μεγάλος καβγάς με τον Λάμπρο. Ο γιος του, του λέει να ξεκινήσει την φαρμακευτική του αγωγή ώστε να είναι ήρεμος αλλιώς θα πάρει μια σκληρή απόφαση. Θα τον στείλει και πάλι στο ψυχιατρείο.

Ο Μιλτιάδης όμως δεν παίρνει χαμπάρι. θα δούμε να γίνεται ένα μεγάλο και απρόβλεπτο επεισόδιο με τη χωροφυλακή και ναι, ο Μιλτιάδης οδηγείται και πάλι στο ψυχιατρείο.

Η Βιολέτα είναι αντίθετη με αυτή την ενέργεια, ωστόσο βαθιά μέσα της γνωρίζει πως αυτό είναι το καλύτερο για τον άνθρωπό της αφού έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος.

Σύμφωνα με τα spoiler, οι τελευταίες στιγμές του Μιλτιάδη στο Διαφάνι θα είναι καθηλωτικές.