ΔΙΑΦΟΡΑ

«Αηδία ο υποχρεωτικός εμβολιασμός», φώναζε η γιατρός που συνελήφθη

Η γιατρός, που πιάστηκε επ’αυτοφόρω και συνελήφθη για εικονικό εμβολιασμό, αρνείται όλες τις κατηγορίες που της προσάπτονται και υπογραμμίζει «κάναμε το εμβόλιό μας κανονικά, αλλά κάποιος περίεργος έκανε καταγγελία ότι δεν το κάναμε».

Σύμφωνα, μάλιστα, με την 75χρονη πλαστικό χειρουργό, μιλώντας στον Alpha, εμβολιαζόταν με τη δεύτερη δόση, ενώ στην πρώτη είχε εμφανίσει συμπτώματα.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η γραμματέας της 75χρονης γιατρού να σηκώνει και τα δυο της χέρια για να καλύψει το οπτικό πεδίο ενός άλλου γιατρού, ενώ «τρύπησε» και την πλαστική χειρουργό, χωρίς να της χορηγήσει το φάρμακο.

Πως χαρακτηρίζει η γιατρός τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η 75χρονη γιατρός επισημαίνει ότι δεν εκδόθηκε πλαστό πιστοποιητικό και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι κατά των εμβολίων, αλλά «αυτό το πράγμα με την υποχρεωτικότητα έχει καταντήσει αηδία».

Οι τρεις γυναίκες, που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απασχολεί πολύ τις αρχές, το τελευταίο διάστημα, το γεγονός ότι οργανωμένα κυκλώματα προσεγγίζουν αρνητές εμβολίων για να πουλήσουν πλαστό πιστοποιητικό.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ