ΔΙΑΦΟΡΑ

Αιματοχυσία με δράστη γνωστό τράπερ, συνεργάτη του Mad Clip | Έστειλε στο νοσοκομείο 2 άτομα (Vid)

Μέσα σε λίγα 24ωρα σημειώθηκαν δύο περιστατικά με μαχαιρώματα και αιματοχυσία στον Κολωνό. Μετά το μαχαίρωμα μαθητή στο 1ο ΕΠΑΛ από μια σεσημασμένη συμμορία ανηλίκων, τους Kolonos Hooligans Family, ήρθε ακόμα ένα σκηνικό στο οποίο πρωταγωνιστεί μάλιστα γνωστός τράπερ.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον στενό συνεργάτη του αδικοχαμένου Mad Clip και του Light, Thug Slime, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε δύο άτομα με μαχαίρι, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού.

Συνολικά έγιναν 3 προσαγωγές από τις Αρχές.

Ο Thug Slime, με καταγωγή από τη Βουλγαρία και τη Νιγηρία, είναι κι αυτός μέλος της νέας σχολής της τραπ μουσικής, ενώ ανήκει στην Capital Music, εταιρεία του Light και του Mad Clip. Ο γεννηθείς το 1995 ράπερ συμμετείχε σε διαπλεηκτισμό μαζί με άλλα 4 άτομα σε καφετέρια στην οδό Λένορμαν. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Thug έφτασε στην καφετέρια στις 4 το απόγευμα με παρέα τριών ατόμων (2 Αλβανοί, 1 Έλληνας) και σταμάτησαν στην καφετέρια για να μιλήσουν με άγριες διαθέσεις με τον αλβανικής καταγωγής διανομέα.

Η συζήτηση κλιμακώθηκε γρήγορα σε συμπλοκή και ακολούθησαν μαχαιριές που έστειλαν στο νοσοκομείο τον Αλβανό διανομέα κι έναν από τους δύο Αλβανούς που ήταν στο αυτοκίνητο.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ