ΔΙΑΦΟΡΑ

Άκρως αποκαλυπτική η Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στα πρώτα μου βήματα»

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει από παραγωγό, για την σχέση της με την θρησκεία αλλά και για τη γιαγιά της Καίτη Γκρέι. Ωστόσο καταγγελία-σοκ για τον Τάσο Ξιαρχό: «Παρενοχλούσε σεξουαλικά αγόρια μαθητές του!».

Η γνωστή τραγουδίστρια περιγράφει το περιστατικό:

Μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε, «μου συνέβη και εμένα κάποια στιγμή στα πρώτα μου βήματα παρενόχληση. Ήμουν 19 χρονών, ο παράγωγος μου ένα βράδυ προφασιζόμενος ότι θα με πήγαινε σε ένα στούντιο, με πήγε σε ένα σπίτι και μου επιτέθηκε. Ήμουν ένα παιδί με πάρα πολύ θάρρος και θράσος.

Του επιτέθηκα κι εγώ και τον ανάγκασα να ανοίξει την πόρτα για να φύγω. Την επόμενη ημέρα πήγα στην εταιρεία, είπα στον διευθυντή τι συνέβη, έσκισα το συμβόλαιό μου και έφυγα. Ήταν μια άσχημη εμπειρία αλλά αυτό που μου έδωσε τρομερή ικανοποίηση είναι πως ο άνθρωπος αυτός εξαφανίστηκε από τον χώρο».

Σχετικά με τοξικές και απρεπείς συμπεριφορές στον εργασιακό της χώρο, αναφέρει:

«Δεν έχω αποχωρήσει ποτέ από σχήμα λόγω τοξικής συνεργασίας, όλες μου οι συνεργασίες ήταν υπέροχες. Από άποψη απαιτήσεων, κάποια στιγμή κάποιος θέλησε να με μειώσει. Ήταν άντρας καλλιτέχνης. Σε μια συνεργασία μου, ο επιχειρηματίας δεν ήταν συνεπής απέναντι στους καλλιτέχνες του κέντρου και η συνεργασία μας τέλειωσε πρόωρα. Ο επιχειρηματίας άφησε να εννοηθεί ότι ήμασταν εμείς που θέλαμε να φύγουμε από το μαγαζί».

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτει ότι έχει παλέψει με τον καρκίνο, ενώ μιλά και για την απώλεια της όρασής της αλλά και πώς η πίστη της τη βοήθησε να ξεπεράσει τα προβλήματά της.

«Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει πολύ, όταν ο μικρός γιος μου ήταν τριών ετών. Η γυναικολόγος μου ‘έφυγε’ από καρκίνο, τη λάτρευα, ήταν η γυναίκα που με βοήθησε να φέρω στον κόσμο δύο παιδιά. Η απώλεια της όρασής μου ήταν συνέπεια της υπερβολικής δόσης κορτιζόνης που έπαιρνα.

Πάντα πίστευα στον Θεό. Η σχέση μου με το θείο στοιχείο υπάρχει από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Στην εφηβεία πήγαινα στην εκκλησία αντί για βόλτα με τις φίλες μου. Έκλαιγα, προσευχόμουν, ξεσπούσα και όταν έβγαινα ήμουν ήρεμη. Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν βγω στην σκηνή».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά και την σχέση που έχει με τη γιαγιά της, σημειώνει:

«Έχω θωρακίσει την προσωπική μου ζωή, θέλω να υπάρχει ηρεμία στο σπιτικό μου. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω αν θα με δείτε στη φετινή ‘Φάρμα’. Πέρυσι είχα πρόταση αλλά δεν προχώρησε από τη δική μου πλευρά. Δεν έχω και δεν είχα πρόταση από το Survivor αλλά και να υπήρχε δε θα πήγαινα, είναι πάρα πολύ μακριά».

Η γιαγιά μου, Καίτη Γκρέι, είναι θρύλος. Μου έβαλε το μικρόβιο για το τραγούδι. Έζησα πάρα πολύ μαζί της στα παιδικά μου χρόνια και έχω πολύ γλυκές αναμνήσεις από την φροντίδα που μου προσέφερε. Η ζωή τα έχει φέρει έτσι και η επικοινωνία χάνεται μερικές φορές. Δε νιώθω πολύ καλά με αυτό», καταλήγει.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ