ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης δεν άντεξε και έβγαλε τον μικρό Μπογδάνο που κρύβει μέσα του»

 

Μετά την δευτερολογία του πρωθυπουργού, στην Βουλή για την αμυντική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας (σ.σ. δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης), τον λόγο πήρε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παίρνει τη σκυτάλη από τον πρωθυπουργό στον «χορό» των δευτερολογιών κι ενώ το «θερμόμετρο» στο Κοινοβούλιο έχει ήδη ανέβει από το πρωί της Πέμπτης, 07.10.2021, οπότε και ξεκίνησε η συζήτηση στη Βουλή.

Νωρίτερα στην πρωτολογία του, ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε πως «συναίνεση στο λάθος δεν θα δώσουμε», επιμένοντας στη θέση του κόμματός του να μην υπερψηφίσει τη συμφωνία με τη Γαλλία αν δεν αλλάξει.

Φουλ επίθεση ο Αλέξης Τσίπρας

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν άντεξε και στην δευτερολογία του έβγαλε τον μικρό Μπογδάνο που κρύβει μέσα του. Έκανε μια ομιλία εμπρηστική, διχαστική, που δεν αρμόζει στο αξίωμά του και δεν απάντησε στο γιατί δεν επέλεξε αυτή την αρνητική συμφωνία την άνοιξη του 2020», είπε ξεκινώντας… επιθετικά.

«Καταλαβαίνω την δυσκολία που έχετε να πατάτε σε δύο βάρκες κι όταν έχει τρικυμία στη θάλασσα, αυτός που πατάει σε δύο βάρκες πέφτει μέσα», είπε στην συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας ξανά επίθεση στον πρωθυπουργό και μιλώντας για ακροδεξιά στοιχεία εντός ΝΔ.

«Εσείς από την μια πατάτε στο δόγμα Γεραπετρίτη ότι η κόκκινη γραμμή μας είναι στα έξι μίλια κι από την άλλη στη γραμμή Σαμαρά, που λέει ότι δεν κάνουμε διάλογο με πειρατές. Με ποιο από τα δύο δόγματα είστε εν τέλει;» ρώτησε στην συνέχεια τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ