ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Άλλαξε όψη η παραλία στα Αφάντου

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αφάντου κ. Αναστάσιος Σπανός, αναφέρει τα εξής:

Ένα άριστο από αισθητικής πλευράς αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα προέκυψε μετά την ολοκλήρωση της αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τις Θεομηνίες  στο παραλιακό μέτωπο στα Αφαντου.

Το έργο περιελάμβανε την αποκατάσταση των τοιχείων αντιστήριξης που κατάστραφηκαν ολοσχερώς με οπλισμένο σκυρόδεμα, τμηματικές ασφαλτοστρώσεις στον ποδηλατόδρομο, αποκατάσταση πεζοδρομίων με τοποθέτηση κυβόλιθων, αποκατάσταση των φθαρμένων φωτιστικών ιστών με νέους και φωτιστικά σώματα νέου τύπου (LED).

Επίσης κατασκευάστηκαν έξι (6) σκάλες από οπλισμένο σκυρόδεμα για την ασφαλή και απρόσκοπτη πρόσβαση των λουομένων στην παραλία, ικανοποιώντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών.

 

Τοποθετήθηκαν επίσης 17 καινούργια μεταλλικά καλαθάκια απορριμμάτων σε όλο το μήκος της παραλίας. Επισκευάστηκαν και χρωματίστηκαν όλα τα παγκάκια και ασβεστώθηκαν όλοι οι κορμοί των δένδρων.

Το έργο παραδόθηκε, το χαίρονται, το χρησιμοποιούν και το απολαμβάνουν όλοι οι ντόπιοι και οι ξένοι επισκέπτες μας εδώ και αρκετό καιρό.

Το όραμα του Δημάρχου μας Αντώνη Καμπουράκη και οι οδηγίες του υλοποιήθηκαν σε αγαστή συνεργασία με εμένα, τους συναδέλφους Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου, Τηλέμαχο Καμπούρη και τον Πρόεδρο Γεώργιο Μπακίρη.

 

Στον ανούσιο και επικίνδυνο πολιτικό λόγο (ευτυχώς λίγων) που επιδιώκουν ανεπιτυχώς να δηλητηριάσουν σε τοπικό επίπεδο το Δημόσιο βίο, εμείς απαντάμε με έργα.

Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ