ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Άλλαξε όψη η πλατεία της Κρεμαστής

Στο δελτίο τύπου που είδε το φώς της δημοσιότητας ο Αντιδήμαρχος των δημοτικών ενοτήτων Αφάντου και Πετασλούδων κ. Αναστάσιος Σπανός αναφέρει  τα παρακάτω.

Αυτή τη φορά προχωρήσαμε στη φύτευση του παρτεριού (τριγώνου) στην πλατεία της Κρεμαστής απέναντι από την εκκλησία, καλλωπίζοντας και αναβαθμίζοντας ριζικά την αισθητική του εικόνα.

Συγκεκριμένα φυτεύτηκαν παχύφυτα, κακτοειδή, αρωματικά φυτά και λουλούδια τα οποία μας προμήθευσε η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου μας σε συνεργασία με το συνάδελφο Παναγιώτη Σταμάτη τον οποίο και ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια του. Εγκαταστήσαμε για το πότισμα αυτόνομο σύστημα άρδευσης καθώς επίσης και επιδαπέδιους προβολείς για την ανάδειξη και τον επαρκή φωτισμό των φυτών.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της μελέτης ήταν ευγενική χορηγία  της οικογενειακής επιχείρησης “Χρήστος Σέντης” που εδρεύει στ’ Αφάντου, με αντικείμενο εργασιών την μελέτη, κατασκευή και συντήρηση κήπων, τους οποίους και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τον άψογο επαγγελματισμό, το μεράκι τους και το άριστο αποτέλεσμα που δημιούργησαν.

Συνεχίζουμε καθημερινά την μάχη στις επάλξεις για να αλλάξουμε τηνn εικόνα στις ενότητες μας και να λάμψει η Ρόδος μας.

Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ