ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Aναστάσιος Ν.Σπανός: “Η εικόνα στη δημοτική ενότητα Αφάντου αλλάζει”

Η εικόνα στη Δημοτική ενότητα Αφάντου αλλάζει με γοργούς ρυθμούς και σύντομα θα πάρει τη θέση που πραγματικά της αξίζει σε τοπικό επίπεδο αλλά και ως τουριστικός προορισμός, σε πείσμα όσων αντιστρατεύονται στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου.

Καθημερινά υπάρχει βελτίωση και πρόοδος σε όλους τους τομείς. Νοικοκυρεύουμε τον τόπο μας, νοιαζόμαστε για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των πολιτών.


Έργα και παρεμβάσεις τοπικής σημασίας που εκτελέστηκαν στην ΔΕ Αφάντου:

Στα συστεγαζόμενα νηπιαγωγεία Αφάντου, προχωρήσαμε στη προμήθεια και τοποθέτηση δύο (2) νέων θυρών, οι οποίες θα χρησιμοποιούνται ως είσοδοι και έξοδοι, προστατεύοντας έτσι τα παιδιά μας από το συνωστισμό λόγω κορονοϊού και δημιουργώντας παράλληλα εξόδους διαφυγής σε περίπτωση πυρκαγιάς. Οι εργασίες εκτελέστηκαν με εργολαβία μέσω της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αθανάσιο Βυρίνη και περιελάμβαναν καθαίρεση τμήματος του τοιχίου, επιχρίσματα τριών (3) στρώσεων, νέα μάρμαρα, νέα κουφώματα και χρωματισμούς.

Στο γυμνάσιο Αφάντου προχωρήσαμε σε συντήρηση και επισκευή των σαθρών επιχρισμάτων στον αύλειο χώρο και σε τμήματα της εξωτερικής όψης του κτηρίου. Στη συνέχεια έγινε χρωματισμός βελτιώνοντας έτσι την αισθητική εικόνα του χώρου.

Με τα συνεργεία συντήρησης και καθημερινότητας προχωρήσαμε σε βελτιώσεις της βατότητας του οδοστρώματος εντός του οικισμού, χρησιμοποιώντας θερμό ασφαλτόμιγμα σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλη Μανέττα και τον Πρόεδρο Γιώργο Μπακίρη.

Παρεμβάσεις έγιναν και στον παραλιακό δρόμο, χρησιμοποιώντας ψυχρή άσφαλτο από τις προμηθειες της ενότητας μας τις οποία εξασφαλίσαμε σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Τηλέμαχο Καμπούρη

Στο δημοτικό σχολείο Αρχίπολης το συνεργείο Ηλεκτρολόγων, προχώρησε σε συντηρήσεις και τοποθέτησε νέα φωτιστικά οροφής στους διαδρόμους και στο γραφείο διεύθυνσης, αντικαθιστώντας τα παλιά

Στο γήπεδο Αρχίπολης, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολλιάδη, τοποθετηθηκε καινούργιος προγραμματιστής αυτόματου ποτίσματος και επιδιορθώθηκαν οι βλάβες στο δίκτυο, αποκαθιστώντας έτσι την ομαλή λειτουργία ποτίσματος του γηπέδου.
Δε σταματάμε λεπτό να υπηρετούμε τη βασική πολιτική αρχή που πρεσβεύει η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, ότι επίκεντρο της πολιτικής μας είναι ο άνθρωπος και η βελτίωση της ποιότητας ζωής και καθημερινοτητας του σε όλα τα επίπεδα.

Γυριζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.

Ο Αντιδήμαρχος Αφάντου & Πεταλούδων Αναστάσιος Ν. ΣπανόςΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ