ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αναστάσιος Σπανός : Κερδίζεται η μάχη της καθημερινότητας και στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων κ. Αναστάσιος Σπανός, αναφέρει τα εξής:

Και στην Δημοτική ενότητα Πεταλούδων η μάχη με την καθημερινότητα μπορούμε πλέον να πούμε με βεβαιότητα ότι μέρα με την μέρα κερδίζεται όλο και περισσότερο.

Το μεγαλύτερο μερίδιο συμμετοχής στην επιτυχία έχουν οι εργαζόμενοι στο τμήμα συντήρησης και καθημερινότητας οι οποίοι με ξεχωριστό ζήλο, εργατικότητα, μεράκι και σκληρή δουλειά καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Η καθημερινή επιβράβευση του έργου και των παρεμβάσεων μας από μεγάλη μερίδα των πολιτών είναι για εμάς η καλύτερη ικανοποίηση. Τους ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε ασταμάτητα και θα εντείνουμε τις προσπάθειες μες για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Παρεμβάσεις έγιναν:
✔️Στην οδό 25ης Μαρτίου στην Κρεμαστή τοποθετήθηκε για λόγους υγιεινής ειδική μεταλλική κατασκευή μέσα στην οποία τοποθετήθηκαν οι κάδοι απορριμμάτων βελτιώνοντας έτσι και την αισθητική εικόνα

✔️Προχωρήσαμε στην επισκευή και  βελτίωση της βατότητας αγροτικών δρόμων σε Παραδείσι και Δαματριά

✔️Καθαρίστηκαν από τα καλάμια δρόμοι στην Δαματριά (Σελιώτη), στην Κρεμαστή (Ελεημονήτρια) καθώς επίσης και στον παραποτάμιο

✔️Έγιναν κλαδέματα στο Γυμνάσιο Παραδεισίου και στο παρκάκι στα Μαριτσά

✔️κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε κιγκλιδώματα στο νηπιαγωγείο Δαματριάς για την ασφάλεια των παιδιών, ικανοποιώντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα της Διεύθυνσης

✔️Έγινε καθαρισμός στην παραλία Κρεμαστής γύρω από το γήπεδο τέννις

✔️Σημαντική παρέμβαση σε κλαδέματα, καθαρισμό ξερών χόρτων και βαψίματα έγιναν στο Κοιμητήριο Παραδεισίου, βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό την λειτουργική και αισθητική του εικόνα.

Ακολουθώντας πιστά τις σαφείς εντολές και προτροπές του Δημάρχου μας Αντώνη Καμπουράκη να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των πολιτών και να δίνουνε λύσεις στα προβλήματα τους, συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια.

Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ