ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατριχιάζει η Σία Κοσιώνη: Μίλησε δημόσια για το θάνατο που τη συγκλόνισε

Η ιδιαίτερη ανάρτησή της

Ανατριχιαστικά είναι όσα αναφέρει η Σία Κοσιώνη, η οποία πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη ανάρτηση για όλες τις γυναίκες, συγκλονισμένη από ένα θάνατο που «βύθισε» στο πένθος την χώρα.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και σύζυγος του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη εξομολογήθηκε ότι ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά της υπενθύμισε κάτι πολύ σημαντικό: ότι πρέπει να κάνει μαστογραφία, τη στιγμή που στο κανάλι του Φαλήρου ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις με την ίδια πρωταγωνίστρια.

Μάλιστα θέλησε να μοιραστεί δημοσίως την εμπειρία της, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα πρόληψης.

Η αναφορά της Σίας Κοσιώνη στην αξία της μαστογραφίας

«Θα είμαι ειλικρινής. Όταν πέθανε η Φωφη Γεννηματα, θυμήθηκα ότι έχοντας πατήσει τα 40 θα έπρεπε ήδη να έχω κάνει μαστογραφία. Έτσι, έσπευσα να κλείσω το ραντεβού μου και σήμερα έκανα την απλή και πολύ γρήγορη εξέταση. Νιώθω πολύ καλά γιατί τώρα ξέρω ότι όλα είναι καλά. Αλλά νιώθω ακόμη καλύτερα που έκανα το σωστό και το υπεύθυνο απέναντι στην οικογένειά μου, απέναντι στο παιδί μου, που θέλω για πολλά χρόνια ακόμη να συνεχίσω να του γελώ έτσι όταν μου βουτάει το κινητό για να με πάρει φωτογραφία. Μην ξεχνιέστε. Η καθημερινότητα μάς καταπίνει. Πρώτη από όλες το παραδέχομαι εγώ. Ένα τηλέφωνο είναι κι λίγη ώρα από τη ζωή μας. #preventbreastcancer #prevention #health».

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ