ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατροπή από τον Αλέξη Κούγια στην υπόθεση Αδαμαντίδη: «Δε ζήτησε συγγνώμη…»

Τι κι αν τα δημοσιεύματα πήραν «φωτιά» για επανασύνδεση του Θέμη Αδαμαντίδη και της Βαρβάρας Κίρκη; Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, εξήγησε απαντώντας στον Απόστολο Λύτρα, ότι ο εντολέας του δε ζήτησε καμία συγγνώμη και το δικαστήριο θα γίνει κανονικά.

Το protothema.gr επικοινώνησε μαζί με τον δικηγόρο της Βαρβάρας Κίρκη και ανέφερε πως δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη και θα δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους, ωστόσο όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν προέβη σε τέτοια δήλωση.

«Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οποιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

«Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε. Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οποιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.

Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ