ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατροπή με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: “Μετά την δολοφονία μιλήσαμε μαζί του και μας είπε πως…”

Νέα μαρτυρία φωτιά!

Για ένα ζευγάρι που δεν είχε δώσει αφορμές και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει ότι είχε προβλήματα έκανε λόγος γείτονας του 33χρονου πιλότου και της 20χρονης Καρολάιν.

«Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι με όλο αυτό, δεν είχαμε κανένα δείγμα όλο αυτόν τον καιρό. Τα παιδιά ήταν εδώ 20 μήνες, τι να σας πω; Είναι τρομακτικό» είπε στο T Live.

Ο άνδρας δήλωσε σοκαρισμένος και αναφέρει ότι η Καρολάιν φαινόταν χαρούμενη.

Ανατροπή με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

 

«Βλέπαμε έναν άνθρωπο που ερχότανε… Μια χαρούμενη κοπέλα. Κι εμείς έχουμε μείνει… Δεν είχαμε κάποιο δείγμα. Βλέπαμε ένα χαρούμενο κορίτσι με το μωρό και τον σκύλο. Δεν είναι ότι είχαμε ένα δείγμα, ότι για παράδειγμα την πλάκωσε στις κλωτσιές. Έχουμε μείνει, έχουμε σοκαριστεί. Έχουμε τόση πληροφορία που έχουμε μείνει έκπληκτοι με το ποιους ζούσαμε δίπλα» είπε.

Όσο για την νύχτα της δολοφονίας ο γείτονας είπε ότι δεν ακούστηκαν φωνές, παρά μόνο το σκυλί που ξεψύχησε. «Δεν ακούσαμε τίποτα εκείνο το βράδυ, κοιμάμαι βαριά. Η σύζυγος άκουσε αυτό που κατέθεσε, τον σκύλο που πέθαινε, το ξεψύχισμα του σκύλου» είπε χαρακτηριστικά.

Γλυκά Νερά: «Μας έλεγε να μας δώσει τα έπιπλα»

Όπως ανέφερε μετά τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας ο πιλότος φαινόταν μια χαρά.

«Μετά τη δολοφονία μιλήσαμε μαζί του και ήταν μια χαρά. Μέχρι που μας έλεγε να μας δώσει τα έπιπλα, επειδή θα έφευγε. Ο Μπάμπης ήταν αψυχολόγητος από την πρώτη ημέρα που ήρθε, του έλεγες δηλαδή μια καλημέρα και μέχρι εκεί. Η σύζυγος ήταν πιο φιλική, αλλά ήταν και παιδί 20 χρονών. Δεν είχαμε σχέσεις. Η σύζυγός μου είχε σχέσεις με την Καρολάιν, δεν της είχε πει ότι ήθελε να φύγει».

Και κατέληξε; «Δεν ακούγαμε καβγάδες. Γενικά ο κύκλος τους πρέπει να ήταν κλειστός. Μας έλεγε να στηρίξουμε την αστυνομία για την υπόθεση ο Μπάμπης. Οι σχέσεις μας ήταν καθαρά για τα ζώα. Ό,τι έχουμε το έχουμε πει στην Αστυνομία».

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ