ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στα Γλυκά Νερά: Βρέθηκε DNA του πιλότου στη μονωτική ταινία!

 

Την ίδια στιγμή, που οι εξελίξεις με την ψυχολόγο της άτυχης 20χρονης Κάρολαϊν «τρέχουν», η Αστυνομίαδεν έχει κάτι χειροπιαστό για τη ληστεία μετά φόνου!

Και αυτό διότι δεν βρέθηκαν ίχνη από DNA στα νύχια της άτυχης Καρολάιν ενώ δεν έχει εντοπιστεί ούτε και το όχημα διαφυγής των ληστών, καθώς οι κάμερες δεν βρήκαν το όχημα διαφυγής των τριών δολοφόνων – ληστών, παρά το γεγονός ότι ερευνήθηκαν βίντεο σε ακτίνα δυο τετραγώνων από τη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, τα δακτυλικά αποτυπώματα του πιλότου που βρέθηκαν στη μονωτική ταινία δικαιολογούνται, αφού όπως φέρεται να είπε στις συζητήσεις με τους αστυνομικούς, οι δράστες δεν την είχαν μαζί τους αλλά αυτός τους την έδωσε.

Είναι δεδομένο, πως ο πρώτος κύκλος ερευνών δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γι’ αυτό οι αστυνομικοί γυρνούν και πάλι στη σκηνή του εγκλήματος αναζητώντας τη λεπτομέρεια που θα λύσει το γρίφο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η κ. Μυλωνοπούλου δεν έχει πτυχίο, ούτε άδεια, μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Για την Ελένη Μυλωνοπούλου, τη γυναίκα που εμφανίστηκε δημόσια ως η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, που βρήκε φριχτό θάνατο στη μεζονέτα, μίλησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ο Σύλλογος κάλεσε την κ. Μυλωνοπούλου «να προσκομίσει το πτυχίο της ως ψυχολόγος και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος».

«Μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα», τόνισε η κ. Μπουκουβάλα στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι παρά το γεγονός ότι δεν είναι ψυχολόγος η κ. Μυλωνοπούλου «παραβίασε το ιατρικό απόρρητο».

«Αποκάλυψε δημόσια τι της είχε εμπιστευτεί η κοπέλα, στις συνεδρίες που έκανε μαζί της, αυτό απαγορεύεται. Απαγορεύεται και από τον κώδικα δεοντολογίας τον ελληνικό και από τον ευρωπαϊκό. Δεν έχει καμία σημασία που η κοπέλα δεν ζει. Ο ψυχολόγος μπορεί να ενημερώσει μόνο τον εισαγγελέα. Είναι παραβίαση του επαγγελματικού απορρήτου».

«Δεν έχει πτυχίο, δεν έχει άδεια ασκήσεως. Εμφανίζεται αυτόκλητη. Διηγείται τι της είχε εμπιστευτεί η κοπέλα. Απαγορεύεται ο ψυχολόγος να γίνεται μάρτυρας υπεράσπισης ή κατηγορίας του πελάτη του» επισήμανε.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το εξώδικο

Σύμφωνα με την κ. Μπουκουβάλα «είδαμε ότι κάτι δεν πάει καλά γι’ αυτό την καλέσαμε στις 31/5 να προσκομίσει το πτυχίο της. Με το εξώδικο που μας έστειλε αποδεικνύεται περίτρανα, ότι δεν είναι ψυχολόγος».

Στο εξώδικο η κ. Μυλωνοπούλου ανέφερε: «Τραγικό και απάνθρωπο να παρερμηνεύονται πράγματα, να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να με έχετε καταστήσει “ως αν να είμαι εγώ το υπαίτιο πρόσωπο” για το θλιβερό γεγονός που συνέβη στα Γλυκά Νερά». Η ψυχολόγος κατηγορεί παράλληλα τον Σύλλογο ότι δεν επιδεικνύει «ίχνος σεβασμού προς τις Αρχές που μοχθούν να εξιχνιάσουν το θλιβερό έγκλημα».

 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτός έχει μπει στο στόχαστρο για τη δολοφονία της Καρολάιν – Ο ρόλος του 32χρονου συζύγου, τα ερωτήματα για την ψυχολόγο και το αποτύπωμα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξελίξεις αναμένονται γύρω από την ενδελεχή έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά καθώςένας συγκεκριμένος κακοποιός έχει μπει στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ, ενώ ο 32χρονος ήταν αυτός που έδωσε τη μονωτική ταινία στους δολοφόνους!

Η αστυνομία φαίνεται πως είναι κοντά στην ταυτοποίηση του ενός εκ των τριών δραστώνπου εισέβαλαν στο σπίτι της και τη σκότωσαν δίπλα στον σύζυγο και την 11 μηνών κόρη της.

Οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας, φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι ληστές δεν επέλεξαν τυχαία το σπίτι της οικογένειας και επιχειρούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Οι κακοποιοί δεν είχαν αφήσει πίσω τους ούτε αποτυπώματα ούτε ίχνη DNA, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές έχουν περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων και πλέον στο μικροσκόπιο είναι 10 άτομα.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο.

 

Ποιος είναι ο ύποπτος που έχει μπει στο μικροσκόπιο;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, με βάση την περιγραφή που έχει δώσει ο σύζυγος της Καρολάιν, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει 10 υπόπτους, που μπορεί να ήταν ανάμεσα στους δράστες και σε αυτούς επικεντρώνονται.

Μάλιστα, από αυτούς τους 10 υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κακοποιού, του οποίου τα χαρακτηριστικά φαίνεται πως μοιάζουν σε μεγάλο ποσοστό με αυτά που έχει περιγράψει ο 32χρονος πιλότος.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ