ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατροπή στο θρίλερ της Πάτρας: Γιατί το Ανθρωποκτονιών καταλήγει σε παραπάνω από μία συλλήψεις

 

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Στο τέλος του φτάνει το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας ΔασκαλάκηΠισπιρίγκου, με το Ανθρωποκτονιών να μετρά ώρες μέχρι τις προσαγωγές και τις συλλήψεις.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού» δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν δούμε περισσότερες από μία συλλήψεις και προσαγωγές να λαμβάνουν χώρα μέσα στις επόμενες ώρες.

«Είπαμε χθες ότι επίκεται μία σύλληψη. Εγώ έκανα ρεπορτάζ και μπορώ να πω -και θα ακουστεί για πρώτη φορά- και προσπαθώ να βρω τα λόγια να το πω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και πάλι. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ, δεν πρέπει να εντυπωσιαστούμε, να εκπλαγούμε, αν τα εντάλματα συλλήψεως που θα βγουν τις επόμενες ημέρες -ή και ώρες- είναι παραπάνω από δύο.

Χθες είπαμε για ένα ένταλμα σύλληψης.  Δηλαδή μπορεί να δούμε προσαγωγές ή εντάλματα και για τρία άτομα. Όμως μιλάμε για παραπάνω από δύο άτομα. Μπορεί να ξεκινήσει και με ένα άτομα. Ακούγεται για πρώτη φορά, χθες λέγαμε για ένα, τώρα μιλάμε για δύο ή τρία άτομα.

Οι άνθρωποι οι οποίοι μου το είπαν, απεξαρτούν τη διαδικασία αυτή από τα πορίσματα των ιατροδικαστών. Είναι πια δύο παράλληλες ιστορίες που κάποια στιγμή θα συναντηθούν. Τώρα όμως, που δεν τέμνονται ακόμα, δεν αφορά η μία διαδικασία την άλλη αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Το Ανθρωποκτονιών έχει ‘τρέξει’ περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Γιατί, όμως, θα συμβεί αυτό;

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα όσον αφορά τον ρόλο που διαδραμάτισαν άλλα άτομα πέρα από εκείνο που αφαίρεσε τη ζωή των τριών παιδιών.

Στο κάδρο του Ανθρωποκτονιών έχουν μπει όλοι, εξετάζονται οι κινήσεις τους, οι «περίεργες» παραλείψεις και μένει να αποσαφηνιστεί αν οι όλες οι αρχικές προσαγωγές θα μετατραπούν τελικά σε συλλήψεις.

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι προσαγωγές θα είναι πολλές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ