ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Άνοιξε στις 7 Αυγούστου τις πύλες της η 55η Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, η οποία και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 του μήνα.

Άνοιξε  την Παρασκευή 7 Αυγούστου τις πύλες της η 55η Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, η οποία και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 του μήνα και είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου και του ΔΟΠΑΡ . Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν συμμετείχε οικονομικά φέτος στην Έκθεση . Τα χρήματα που διέθετε για την έκθεση  δόθηκαν φέτος για την ενίσχυση του συστήματος υγείας των νησιών  όπως δήλωσε στο Βήμα  της Δωδεκανήσου ο Αντιπερειφεριάρχης  Αγροτικής ανάπτυξης κ Φ.. Ζανετίδης . Στα εγκαίνια παρευρεθήκαν ο Μητροπολίτης Ρόδου κκ Κύριλλος ο Βουλευτής του νομού  Ιωάννης Παππάς  ο πρόεδρος  του δημοτικού συμβουλίου  κ Σοκορέλος, αντιδήμαρχοι κκ Ταρασλιάς ,Στάμος και Καμπούρης   ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου κ ΄Παπαοικονόμου ο προεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Μανέτας  και οι εντεταλμένοι αντιπερειφεριάρχες  κ Χρυσοχοίδης  και Μπάρδος

Το εκθεσιακό κέντρο φέτος λειτουργεί με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, λόγω Covid-19, παρουσία γιατρού, με θερμομέτρηση κατά την είσοδο, περιορισμένο αριθμό επισκεπτών και χρήση μάσκας.

Σε σχέση με πέρυσι είναι  μειωμένος  ο αριθμός των εκθετών αφού από τα 110 περίπτερα που λειτούργησαν το 2019, φέτος λειτουργούν  70 περίπτερα   Υπάρχει  μεγάλη μείωση των εκθετών που ήρθαν από την υπόλοιπη Ελλάδα .

Η Έκθεση Κρεμαστής αποτελεί κορυφαίο κοινωνικό, πολιτιστικό και οικονομικό γεγονός για τη Ρόδο. Οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα επίδειξης, επί τόπου πώλησης, αλλά και δυναμικής προώθησης των προϊόντων τους σε εμπορικούς αντιπροσώπους και επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία που έχει αναλάβει την διοργάνωση της Έκθεσης Ανοδικό πλάνο του κ. Δημήτρη Σιλιβάκη είναι αξία συγχαρητήριων  που κατάφερε  κάτω από δύσκολες συνθήκες   να διοργανώσει και φέτος την Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής έστω και με λιγότερα περίπτερα  με την βοήθεια του δήμου Ρόδου ,του ΔΟΠΑΡ

Ρ

του τοπικού συμβουλίου Κρεμαστής και του Αντιδημάρχου κ  Αναστάσιου Σπανού

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ