ΔΙΑΦΟΡΑ

Αντώνη Ρέμο, δεν περιμέναμε από σένα να πεις τέτοιο πράγμα για τον Πέτρο Φιλιππίδη…

Είναι η υπόθεση που έχει απασχολήσει όσο ελάχιστες το πανελλήνιο, καθώς εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας- εν πολλοίς, φυσικά, λόγω και του γεγονότος πως «πρωταγωνιστής» αυτής της αποκρουστικής ιστορίας είναι ένας πασίγνωστος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες περί βιασμού και απόπειρας βιασμού που τον βαραίνουν, με το ζήτημα να παίρνει και επισήμως τη δικαστική οδό, καθώς ο προφυλακιστέος ηθοποιός κρίθηκε πως πρέπει να δικαστεί και μετά να του επιβληθεί ανάλογη ποινή (ή, εξυπακούεται, αν αποδειχτεί πως είναι αβάσιμες οι κατηγορίες να αθωωθεί).

Για το ζήτημα του Φιλιππίδη έχουν τοποθετηθεί, εδώ και καιρό, πολλοί συνάδελφοί του, αντιλαμβανόμενοι πως το διαμορφωθέν κλίμα δεν τον… σηκώνει, μια και υπάρχουν πολλές καταγγελίες εις βάρος του και οι Αρχές αρνήθηκαν το αίτημα αποφυλάκισης του γνωστού ανθρώπου του θεάτρου, κρίνοντας πως είναι επικίνδυνος να επαναλάβει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται και ως εκ τούτου πρέπει να παραμείνει κρατούμενος στην Τρίπολη.

Ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας στο «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» του OPEN αναφέρθηκε στη φιλία του με τον ηθοποιό, λέγοντας πως για τον ίδιο είναι ένα φοβερό παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Απ’ όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου. Τον έχω . Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του. Καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους από τη στιγμή που παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς.

Εγώ δεν ξέρω. Η προσωπική μου άποψη άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Πηγη instanews.gr
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ