ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αντώνης Γιαννικουρής: «Η στήριξη του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος Κω  αποτελεί καθήκον όλων.»

 

Αφετηρία για την κατάκτηση των στόχων, οι οποίοι θα είναι ορατοί και μετρήσιμοι στην κοινωνία του νησιού της Κω χαρακτήρισε το νέο έτος ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, ο οποίος παραβρέθηκε στη Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω.

Μιλώντας στην εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ιδρύματος ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κος Αντώνης Γιαννικουρής, επισήμανε ότι η νέα χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία μεν, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απώλεια του Αριστοτέλη Παυλίδη, ο οποίος είχε αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του και στο Διεθνές Ιπποκράτειο  Ίδρυμα, το οποίο υπηρέτησε από τη θέση του προέδρου.

Στην τοποθέτησή του, ο κος Γιαννικουρής επισήμανε τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου εθελοντικά οι οποίες αφορούν:

-Τη σύνταξη αντιρρήσεων για τα αμφισβητούμενα τμήματα της ιδιοκτησίας του Ιδρύματος από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

-Το  μνημόνιο συνεργασίας που είναι προγραμματισμένο να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες για την τεχνική υποστήριξη και βοήθεια της διοίκησης.

«Η πρόοδος περνάει μέσα από τις υποδομές υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κος Γιαννικουρής. Θα συνεχίσουμε με σχέδιο και συστηματική δουλειά χωρίς φλυαρίες, να πετυχαίνουμε στόχους.  Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει για την ανάδειξη του πολιτισμού μέσα από το μεγαλύτερο έργο που υλοποιήθηκε στην Κω, την Ενοποίηση των Αρχαιολογικών Χώρων Πόλεως Κω, που είχα την τιμή να είμαι ο μελετητής, μας βοηθά να δώσουμε λύσεις με εύστοχες παρεμβάσεις και ρεαλιστικές προτάσεις. Τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα αυτή την περίοδο είναι η απαραίτητη συνθήκη ώστε το ΔΙΙΚΩ να διατηρήσει τη διεθνή του ακτινοβολία.

Ο Αριστοτέλης Παυλίδης – κατέληξε ο κος Γιαννικουρής  έχει αφήσει μια μεγάλη παρακαταθήκη και θα πρέπει όλοι μαζί από όπου μπορεί ο καθένας, να λειτουργήσει προσθετικά για την ευημερία και την προοπτική του Ιδρύματος.»

Τέλος ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, αφού ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του νέου προέδρου του Ιδρύματος κ. Νικου Παπαντωνίου, αναφέρθηκε στην επιβεβλημένη στήριξη του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος η οποία όπως τόνισε πρέπει να είναι καθήκον όλων, αφού η κοινωνία το απαιτεί και το νησί της Κω το έχει ανάγκη.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ