ΕΛΛΑΔΑ

Απάντηση “κόλαφος” Μενδώνη για Λιγνάδη – “Αφού πιστεύουμε όλοι και εγώ…”

 

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη βρέθηκε στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής της στην πόλη και μετά τη συνάντησή της με τον Μητροπολίτη Αργολίδας, Νεκτάριο, αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη που αποφυλακίστηκε και τις αντιδράσεις σε παραστάσεις και στην Επίδαυρο όπου σηκώθηκε πανό με το σύνθημα «βιαστής είναι».

«Για το θέμα Λιγνάδη έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Καλό είναι αφού πιστεύουμε όλοι και εγώ πιστεύω προσωπικά στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, να μένουμε σε αυτά που έχει αποφανθεί» είπε η Λίνα Μενδώνη. Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις στα θέατρα όπου διαβάστηκαν κείμενα και σηκώθηκαν πανό είπε: «καλό είναι ο πολιτισμός να μην εργαλειοποιείται με αυτό τον τρόπο, ο καθένας μπορεί να κρίνει».

Απάντηση 'κόλαφος' Μενδώνη για Λιγνάδη - 'Αφού πιστεύουμε όλοι και εγώ...'

Ξεκάθαρος ο Στέλιος Πέτσας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Η κοινωνία δεν θέλει ένας καταδικασμένος για βιασμό να είναι εκτός φυλακής» (Video)

Ξεκάθαρη ήταν η στάση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα σε ότι αφορά τις αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, επισημαίνοντας ότι: «αυτό που δεν μπορεί να ανεχθεί η ελληνική κοινωνία, αυτό που δεν θέλει είναι κάποιος που έχει καταδικαστεί για βιασμό να είναι εκτός φυλακής και να είναι ελεύθερος. Τώρα, να έχουμε ένα πανό σε ένα αρχαίο θέατρο ή στον Λευκό Πύργο, αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο».

Λίγο νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή, ο συνήγoρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, τόνισε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αυτός που πρέπει να διαμαρτύρεται για την δικαστική απόφαση, καθώς έπρεπε να αθωωθεί για όλες τις κατηγορίες.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ