ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Απατεώνες προσπαθούν να εξαπατήσουν επιχειρηματίες της Λέρου για δήθεν παραγγελίες γραφικής ύλης σχολείων

Με επείγουσα ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, εφιστά την προσοχή των συνδημοτών του για τις αλλεπάλληλες περιπτώσεις επιτήδειων που προσπαθούν να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη, επιχειρώντας να εξαπατήσουν επιχειρηματίες του νησιού με τηλεφωνικές απάτες, προσποιούμενοι τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας σχολικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου, για δήθεν παραγγελίες σχετικά με τη γραφική ύλη των σχολείων.

Η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του νησιού μας ότι, όπως πληροφορηθήκαμε, επιτήδειοι συνεχίζουν τις προσπάθειες τηλεφωνικής εξαπάτησης επιχειρηματιών του νησιού μας, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα.

Συγκεκριμένα, η απάτη έχει ως εξής: Οι απατεώνες προβαίνουν σε παραγγελίες σχετικά με τη γραφική ύλη των σχολείων προσποιούμενοι Προέδρους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Λέρου αναφέροντας ότι ο Δήμαρχος είναι ενήμερος για αυτή την συναλλαγή.

Ως εκ τούτου, εφιστούμε την προσοχή των πολιτών να μη δίνουν προσωπικά τους δεδομένα και στοιχεία πρόσβασης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ή να καταθέτουν χρήματα, αλλά να ενημερώνουν άμεσα τις αρμόδιες αρχές. Παρακαλούνται οι πολίτες να είναι προσεκτικοί όσον αφορά τις οικονομικές συναλλαγές τους με αγνώστους και να επικοινωνούν με το Αστυνομικό Τμήμα
Λέρου σε περίπτωση ύποπτης επικοινωνίας με αγνώστους.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ