ΕΛΛΑΔΑ

Απεγκλωβίστηκαν και σώθηκαν οι ηλικιωμένοι και οι αστυνομικοί με τους πυροσβέστες στη Βαρυμπόμπη

Απεγκλωβίστηκαν με επιτυχία το ζευγάρι ηλικιωμένων και οι αστυνομικοί με τους πυροσβέστες που είχαν εγκλωβιστεί από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Πολύ καλά είναι τα νέα από το «θρίλερ» με τους εγκλωβισμένους στη Βαρυμπόμπη! Τόσο το ζευγάρι ηλικιωμένων, ετών 85 και 83, απεγκλωβίστηκε όσο και οι αστυνομικοί με τους πυροσβέστες και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Το ζευγάρι ηλικιωμένων που είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι του και ειδοποίησε τους αστυνομικούς μία 30χρονη γυναίκα, μεταφέρθηκε με ασφάλεια με περιπολικό και απλά ο 85χρονος άντρας έχει υποστεί μία ελαφρά διάσειση και θα μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο για να κάνει κάποιες εξετάσεις. Δεν διατρέχει πάντως κάποιο κίνδυνο ούτε αυτός ούτε η σύζυγός του.

Άκρως θετική ήταν η εξέλιξη και με τους δύο αστυνομικούς που είχαν εγκλωβιστεί με τους πυροσβέστες σε πάρκινγκ. Οι αστυνομικοί είχαν πάει να διώξουν τους οδηγούς αλλά εγκλωβίστηκαν, όπως και οι πυροσβέστες που πήγαν να τους βγάλουν.

Ευτυχώς οι φλόγες ήταν μακριά και ειδοποίησαν από τους ασυρμάτους να γίνουν ρίψεις από τα εναέρια μέσα για να απεγκλωβιστούν.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ