ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Απειλές ότι τον παρακολουθούν δέχτηκε ο στενός συνεργάτης του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Μηνατσής

 

Ο κ. Γιώργος Μηνατσής στενός συνεργάτης του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, ανάρτησε  στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την ακόλουθη δήλωση, που  πραγματικά προκαλεί μεγάλη  αίσθηση :

«Ενημερώθηκα ότι σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Sky της Ρόδου δέχτηκα προσωπική επίθεση από τον Τόνη Μαρτίνη.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο αυτής της αναφοράς στο πρόσωπο μου, διότι ούτε πολιτικός είμαι, αλλά και δεν έχω δώσει ποτέ αφορμή σε κανέναν για τέτοιου είδους σχόλια.

Καταλαβαίνω πως αυτό έγινε από τον συγκεκριμένο κύριο, ο οποίος συστηματικά εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο εξαπολύει λάσπη εναντίον του Περιφερειάρχη, επειδή είμαι στενός του συνεργάτης.

Ειπώθηκαν πράγματα, με εμφανή συκοφαντική χροιά, και προφανώς για να θίξουν την προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψη μου, το περιεχόμενο των οποίων, όμως, αδυνατώ να κατανοήσω.

Ιδιαίτερα δε στην αναφορά του κ. Μαρτίνη «ότι παρακολουθούνται τα πάντα πλέον» ζητώ να μου διευκρινίσει σε τι ακριβώς αναφέρεται. Παρακολουθεί εμένα, την προσωπική μου ζωή, την οικογένεια μου;

Αναρωτιέμαι πραγματικά τι είδους άνθρωπος είναι αυτός που επιτίθεται τόσο εύκολα σε ένα νέο άτομο που απλά κάνει τη δουλειά του.

Κύριε Μαρτίνη, η κοινωνία της Ρόδου είναι μικρή και γνωρίζει ποιος είναι ο καθένας μας.

Προσωπικά επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μου»

η Ανάρτηση του κ Γιώργου Μηνατσή

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ