ΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτο expose! Αυτή είναι η γυναίκα πίσω από το account της Soula Glamorous (Pics)

Απίστευτο expose από τον Ηλία Γκιώνη!

Νέος διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε μερική ώρα πριν στο instagram με πρωταγωνιστές τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και την περσόνα Soula Glamorous.

Ο Γκιώνης προχώρησε σε ένα απίστευτο expose του δημοφιλούς accountαποκαλύπτωντας την ταυτότητα των ανθρώπων που διαχειρίζονται το συγκεκριμένο προφίλ και δημοσιοποιώντας μηνύματα που λαμβάνει σχετικά με τη δράση του εν λόγω account τα τελευταία χρόνια.

Όπως όλοι θυμόμαστε, η Soula έγινε γνωστή μέσα από τα σχόλιά της για τον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» στο οποίο συμμετείχε η άγνωστη τότε Ιωάννα Τούνη.

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η Γκιώνης, η Soula ήταν «φίλη» της Τούνη και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ξεκινήσει τεράστιο διαδικτυακό πόλεμο στην επίσης διαγωνιζόμενη Σοφία Λεοντίτση -που δεν άντεχε ούτε να… βλέπει την ξανθιά instagrammer- στην οποία η Τούνη είχε πει το αξέχαστο «δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια».

Όπως διαβάζουμε στα stories του «Μικρού Πριγκιπάκου», το προφίλ αυτό έχει πολλές φορές αλλάξει χέρια και «πουλήσει» θέματα σε δημοσιογράφους, ενώ δύο φέρονται να είναι τα πρόσωπα που το δημιούργησαν και εξακολουθούν να το «τρέχουν». Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, των οποίων τα ονόματα έδωσε στη δημοσιότητα ο Ηλίας Γκιώνης και μαζί μ’ αυτά τα προφίλ τους στα social media…

Δείτε τις αναρτήσεις που προκάλεσαν διαδικτυακό χαμό:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ