ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΑΚΑ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ «ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΥ» ΝΕΟΥ ΟΑΚΑ! (ΦΩΤΟ)

 

Αποκαλυπτήρια για τις αλλαγές στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, με το ΟΑΚΑ να μεταμορφώνεται στην κορυφαία μπασκετική εμπειρίας όλης της Ευρώπης!

Αναλυτικά:

ΚΑΙΝΟYΡΓΙΑ ΚΑΘIΣΜΑΤΑ

Άνεση, εξαιρετική εµπειρία θέασης και αισθητική συναντώνται στα ολοκαίνουρια καθίσµατα του ΟΑΚΑ. Σχεδιασµένα µε βάση τα χρώµατα της οµάδας µας, τα νέα καθίσµατα παρέχουν άνεση, δηµιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες θέασης µεγιστοποιώντας την απόλαυση της εµπειρίας. Επιπλέον, σε συγκεκριµένες ζώνες και σε ορισµένα καθίσµατα θα παρέχεται η επιλογή αναγραφής του ονόµατος σας ή του δικού σας µηνύµατος. Οι θύρες 125 και 128 διαµορφώνονται σε premium seating. Στα καινούργια καθίσµατα πολυτελείας θα προσφέρεται complimentary dinning καθώς και η νέα premium service υπηρεσία in seat ordering η οποία στο µέλλον θα επεκταθεί με σκοπό να παρέχεται σε όλο το γήπεδο.

JUMBOTRON που αλλάζει τα δεδοµένα

Απολαύστε τη δράση από κάθε πλευρά του γηπέδου!

Απολαύστε τη δράση από κάθε πλευρά του γηπέδου!Ετοιµαστείτε να ζήσετε το παιχνίδι µε µια νέα µατιά από το ολοκαίνουριο, καινοτόµο jumbotron 360 µοιρών. Οι τελευταίας τεχνολογίας οθόνες που βρίσκονται ψηλά στο γήπεδο παρέχουν στατιστικά σε πραγµατικό χρόνο, εντυπωσιακά replays που αδηµονείτε να ξαναδείτε, live feed των καµερών του παρκέ σε high definition και πληροφορίες για όλες τις δράσεις του γηπέδου και του νέου app. Πάρτε µέρος σε live διαγωνισµούς, σαρώστε τα QR Codes για αποκλειστικό περιεχόµενο, στείλτε το δικό σας µήνυµα και µοιραστείτε τις δικές σας «πράσινες» στιγµές. Το νέο jumbotron του γηπέδου αποτελεί το παράθυρο στην καρδιά του παιχνιδιού και είναι ήδη ανοιχτό.

SCOREBOARDS / HIGH DEFINITION LED WALLS & NEW LED RINGS

Τα δεδοµένα στο «σπίτι» µας αλλάζουν, καθώς µε τα scoreboards οι πληροφορίες και τα στατιστικά του αγώνα θα είναι απολυτά διακριτά σε κάθε φίλαθλο από κάθε σηµείο του γηπέδου. Τέσσερα νέας τεχνολογίας high definition led walls θα πλαισιώνουν τα καινούργια scoreboards, προσφέροντας µια πλούσια και δυναµική εµπειρία µε την παρουσίαση των highlights του αγώνα, των δράσεων εντός γηπέδου και σηµαντικά στοιχεία σχετικά µε την οµάδα. Τα νέα led rings, τοποθετηµένα µεταξύ των διαζωµάτων του γηπέδου, προσφέρουν εντυπωσιακά εφέ και έρχονται να «κλέψουν» την παράσταση, αναβαθµίζοντας τόσο την αισθητική του γηπέδου όσο και το βίωµα της ατµόσφαιρας.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚH ΑΚΟΥΣΤΙΚH ΕΜΠΕΙΡIΑ & LIGHTING SHOWS

Ανεβάζουµε ακόµα περισσότερο τα decibel µε το ανανεωµένο σύστηµα ήχου. Οµοιόµορφη κάλυψη του ήχου σε όλο το γήπεδο, σύγχρονη διαχείριση για ευέλικτο έλεγχο της µουσικής και των ηχητικών εφέ και υψηλής ποιότητας ηχεία έρχονται να αναβαθµίσουν την εµπειρία των φιλάθλων. Απολαύστε µοναδικές στιγµές στο «σπίτι» µας και ελάτε να φωνάξουµε ακόµα πιο δυνατά για τον Παναθηναϊκό µας! Τη φετινή σεζόν τα φώτα του γηπέδου αναβαθµίστηκαν, προσφέροντας µια νέα δυναµική στην έδρα µας. Δεν σταµατάµε όµως εκεί. Την ερχόµενη σεζόν ετοιµαστείτε για τα απόλυτα lighting shows που θα κόβουν την ανάσα! Νέα ροµποτικά φώτα τελευταίας τεχνολογίας έρχονται να προσφέρουν µοναδικά pre-game shows κάνοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστό.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ


ξκ

Κάθε πτυχή της ιστορίας του Παναθηναϊκού αναδύεται στο µουσείο µας. Η ιστορική πορεία του Παναθηναϊκού ξεδιπλώνεται κι αποτυπώνεται στο µουσείο που δηµιουργείται και για πρώτη φορά θα φιλοξενεί τα εκθέµατα, τα πρόσωπασύµβολα και τις στιγµές που διέγραψαν την ένδοξη πορεία του µέχρι σήµερα. Ο σχεδιασµός του µουσείου θα ανατεθεί σε µία παγκοσµίου φήµης αρχιτεκτονική εταιρεία και θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για τους φιλάθλους της οµάδας όσο και των λάτρεων τους αθλήµατος γενικότερα. Ο χώρος θα προσφέρει µια εµπειρία που θα εναλλάσσεται µεταξύ της οπτικοακουστικής αλληλεπίδρασης, της αξιοποίησης των σύγχρονων τεχνολογιών και του συναισθηµατικού βάθους της πορείας στον χρόνο του ιστορικού µας συλλόγου.

GOLD VIP LOUNGE


ξ

Το Gold VIP Lounge µας µεταµορφώνεται σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και άνεσης που συναρπάζει τις αισθήσεις και προσφέρει µια ακόµα πιο premium εµπειρία.

PLATINUM VIP LOUNGE


φγ

Το νέο Platinum VIP Lounge ανοίγει τις πόρτες του. Το νέο Platinum VIP Lounge σχεδιάζεται µε γνώµονα την υψηλή αισθητική και την προσοχή σε κάθε λεπτοµέρεια. Η µοντέρνα και παράλληλα εκλεπτυσµένη διακόσµηση δηµιουργεί έναν πρωτότυπο και εντυπωσιακό χώρο σε παγκόσµιο επίπεδο, ενώ στις παρεχόµενες υπηρεσίες εντάσσονται live music performances, special dj sets, τα οποία θα απογειώνουν την αίσθηση της εµπειρίας. Αντίστοιχο της υψηλής αισθητικής του χώρου θα είναι το αποκλειστικά σχεδιασµένο από κορυφαίο Έλληνα chef µενού, µε εξαιρετικής ποιότητας γαστρονοµικές επιλογές, το οποίο θα µπορείτε να συνοδεύσετε µε premium ετικέτες κρασιών και ποτών από όλον τον κόσµο. Φυσικά, από τον χώρο αυτόν δεν θα µπορούσε να λείπει το cigar lounge, το οποίο θα επιµεληθεί η εταιρεία Habanos και θα είναι το δεύτερο στην Ευρώπη Habanos unique cigar lounge.

ΣΟΥΙΤΕΣ


λ

Νέες, πολυτελείς σουίτες προσφέρουν την απόλυτη αθλητική εµπειρία Με εκλεπτυσµένο σχεδιασµό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι νέες σουίτες αποτελούν µια καινοτόµα αναβάθµιση και προσφέρουν µια πρωτόγνωρη αθλητική εµπειρία που συντάσσεται µε τα ευρωπαϊκά δεδοµένα. Σχεδιασµένες, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας και µε γνώµονα την άνεση, την ιδιωτικότητα και την πολυτέλεια, προσφέρουν ένα µοναδικό περιβάλλον παρακολούθησης της αγωνιστικής δράσης. Από την εξαιρετική θέα στο γήπεδο έως τις premium υπηρεσίες φιλοξενίας και εστίασης, οι σουίτες είναι το ιδανικό µέρος να απολαύσετε έναν αγώνα της οµάδας µας.

ΑΝΑΝΕΩΜEΝΕΣ ΖΩΝΕΣ

Βελτιωµένες ροές και προσβασιµότητα σε όλες τις υπηρεσίες

Οι ανανεωµένες ζώνες έχουν µελετηθεί και σχεδιαστεί για τη διευκόλυνση σας κατά την περιήγησή σας στο γήπεδο την ηµέρα των αγώνων, από την αρχή µέχρι το τέλος. Απολαύστε off court δραστηριότητες, επιλέξτε από την ποικιλία νέων γεύσεων στα food halls, προµηθευτείτε τα επίσηµα προϊόντα της οµάδας µας χωρίς αναµονή ή επιλέξτε µέσω του νέου app να τα παραλάβετέ οποιαδήποτε στιγµή από τα pick up points του διαζώµατός σας. Σε όλα τα επίπεδα του γηπέδου δηµιουργούνται πλέον έξι νέες µπουτίκ, εµπλουτισµένες µε µεγάλη γκάµα προϊόντων (εµφανίσεις της σεζόν, συλλεκτικές εµφανίσεις, σχολικά προϊόντα, είδη για το σπίτι και αµέτρητες επιλογές αποκλειστικών προϊόντων της οµάδας µας). Επιπροσθέτως, για τους φιλάθλους µας που ανήκουν στην κατηγορία των ΑΜΕΑ έχουν προβλεφθεί χώροι, για να τους προσφέρουν την καλύτερη δυνατότητα θέασης.

Μία καινούργια boutique µε καθηµερινές ώρες λειτουργίας (ωράριο καταστηµάτων)

Από τη νέα εκδοχή του ΟΑΚΑ δεν θα µπορούσε να λείπει µια σύγχρονη boutique, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδοµάδας σε ωράριο λειτουργίας καταστηµάτων.

SMART PARKING

Το νέο σύστηµα Parking σχεδιάστηκε µε στόχο την παροχή µιας ολοκληρωµένης λύσης στο πρόβληµα της στάθµευσης, προσφέροντάς σας την ευκολία κράτησης της θέσης σας µέσω του νέου app. Παράλληλα, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των οχηµάτων σας, οι χώροι στάθµευσης είναι εποπτευόµενοι από υψηλής τεχνολογίας κλειστό κύκλωµα καµερών όλο το εικοσιτετράωρο. Επιπλέον, θα υπάρχουν σταθµοί ηλεκτρικής φόρτισης για τα οχήµατα αυτής της κατηγορίας.

GAMES & ACTIVITIES

Παιχνίδια και δραστηριότητες σε όλα τα επίπεδα, εντός κι εκτός παρκέ. Χρηµατικά έπαθλα, εντυπωσιακά δώρα από χορηγούς, µουσικά και διαδραστικά θεάµατα περιµένουν τους συµµετέχοντες αλλά και τους θεατές, αφού οι µοναδικές στιγµές δεν τελειώνουν στις γραµµές του παρκέ. Με ανανεωµένα και πρωτότυπα παιχνίδια και δραστηριότητες σε όλα τα επίπεδα, στόχος µας είναι η εµπειρία να ξεκινά από τη στιγµή που θα επικυρώσετε το εισιτήριό σας. Το ΟΑΚΑ µεταµορφώνεται στον απόλυτο προορισµό για κάθε φίλαθλο και κάθε ηλικία.

FOOD HALL & COFFEE SPOTS


φγ

Η δράση στο νέο και εντυπωσιακό ΟΑΚΑ ξεκινά ακόµη και έξω από τις θύρες του γηπέδου. Το Food Hall στον περιβάλλοντα χώρο προσφέρει στους φιλάθλους µας τη δυνατότητα να δοκιµάσουν µοναδικές επιλογές από street food, snacks και γεύσεις από διαφορετικές κουζίνες, ενώ στα coŠee spots µπορούν να απολαύσουν καθηµερινά τον καφέ τους και µια ποικιλία από εδέσµατα. Ανοιχτά και διαθέσιµα να σας υποδεχτούν σε ηµέρες και ώρες εκτός αγωνιστικής δράσης, διαµορφώνουν ένα ολοκληρωµένο περιβάλλον για τη διασκέδασή σας.

Από olaprasina1908.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ