ΔΙΕΘΝΗ

Απίστευτος τύπος στη Φλόριντα αιχμαλώτισε αλιγάτορα μέσα σε έναν… κάδο σκουπιδιών – Δείτε το viral βίντεο

Το βίντεο έγινε viral, με τους χρήστες να προχωρούν σε διθυραμβικά σχόλια για την εξυπνάδα και την ψυχραιμία, με την οποία χειρίστηκε ο άντρας μια επικίνδυνη κατάσταση

Ήρθε αντιμέτωπος με… αλιγάτορα στη Φλόριντα και κατάφερε να κάνει την ηρωική κίνηση και να τον παγιδεύσει, με αφοπλιστική άνεση και ταχύτητα, μέσα σε κάδο σκουπιδιών.

Ο Αμπντούλ Τζιν Μαλίκ εθεάθη σε βίντεο να αιχμαλωτίζει έναν ζωντανό αλιγάτορα σε κάδο απορριμμάτων.

Στο βίντεο ακούγονται χειροκροτήματα και ζητωκραυγές από θεατές που εντυπωσιάστηκαν από τη «μάχη».

Πολύ γρήγορα το βίντεο έγινε viral, με τους χρήστες να προχωρούν σε διθυραμβικά σχόλια για την εξυπνάδα και την ψυχραιμία με την οποία χειρίστηκε μια επικίνδυνη κατάσταση.

Ο αγώνας μεταξύ αλιγάτορα και Μάικλ κράτησε σχεδόν ένα λεπτό. Ο άντρας έσπρωξε οριζόντια τον κάδο προς τον αλιγάτορα, με ανοιχτό το καπάκι και το ερπετό να οπισθοχωρεί θυμωμένο.

Μόλις είχε φτάσει αρκετά κοντά, ο Μαλίκ κατέβασε έξυπνα το καπάκι στο κεφάλι του αλιγάτορα, αιφνιδιάζοντάς τον. Με το ερπετό να μπαίνει μέσα στον κάδο αναγκαστικά, ο άντρας σήκωσε στη συνέχεια το δοχείο όρθιο και το έκλεισε, παγιδεύοντας τον αλιγάτορα μέσα.


Ο Μαλίκ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και ξεκίνησε μια ψηφιακή εκστρατεία συγκέντρωση χρημάτων για εκείνον και την οικογένειά του, επειδή όπως λέει, περνάει δύσκολα.

«Είμαι ένας Βετεράνος που αγωνίζεται να τα βγάλει πέρααπό μήνα σε μήνα. Ευτυχώς όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Θα χρησιμοποιήσω αυτήν την υποστήριξη για να βοηθήσω την οικογένειά μου και πολλές άλλες οικογένειες να παραμείνουν χωρίς αλιγάτορες», ανέφερε ο ήρωας του Διαδικτύου.

protothemaΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ