ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αποχαιρετιστήρια γιορτή της ομάδας Erasmus Βενετοκλείου

 

Αποχαιρετιστήρια γιορτή προς τιμή των ξένων αποστολών της ομάδας Erasmus που συμμετέχουν στη μικρής διάρκειας κινητικότητα από 10 έως 14 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 – 13.30 στον προαύλιο χώρο του 3ου Γυμνασίου Ρόδου (Βενετόκλειο).

Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού σχεδίου Erasmus+/ΚΑ229 με τίτλο: «Pour nos communautés, pour notre planète!» που υλοποιεί το σχολείο. Ο εορτασμός θα πλαισιωθεί από δενδροφύτευση στην αυλή του Γυμνασίου σε συνεργασία με το Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου, στην οποία θα συμμετέχουν Ευρωπαίοι εκπαιδευτικοί και μαθητές των εταιρικών σχολείων από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Οι μαθητές και εκπαιδευτικοί της Ομάδας Erasmus του 3ου Γυμνασίου Ρόδου – «Βενετόκλειο» σας προσκαλούν στον εορτασμό του Ευρωπαϊκού θεσμού Erasmus Days 2022 με στόχο την ενημέρωση σας για την συμβολή των ευρωπαϊκών αυτών προγραμμάτων σε μία κοινή προσπάθεια για κοινωνικοποίηση και γνώση κουλτούρας άλλων κρατών.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου και το Περιφερειακό Φυτώριο.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ