ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποχώρηση Μαριαλένας: Σε άθλια κατάσταση στο Survivor λόγω του πατέρα της

Τις τελευταίες εβδομάδες η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη πάσχιζε να έρθει σε επικοινωνία με την κόρη της στον Άγιο Δομήνικο, παντού όμως έβρισκε κλειστές πόρτες.

Ο λόγος που η ίδια ήθελε να μιλήσει με την κόρη της ήταν η κατάσταση της υγείας του πατέρα της, ο οποίος ήταν πιθανό να χρειαστεί να νοσηλευτεί, με την οικογένεια της Μαριαλένας να κρίνει πως η ίδια έπρεπε να ενημερωθεί για όσα συμβαίνουν, προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στο παιχνίδι ή αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να βρεθεί στο πλευρό των δικών της ανθρώπων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το «Πρωινό», η παραγωγή δεν επέτρεπε αυτήν την επικοινωνία εκτός και αν η μητέρα της 25χρονης παίκτριας παρουσίαζε επίσημα έγγραφα νοσηλείας του κ. Ρουμελιώτη.

Ωστόσο, πληροφορίες που φτάνουν από την Καραϊβική θέλουν τελικά την παίκτρια να έχει μιλήσει με την οικογένειά της και πλέον να μην είναι καθόλου καλά ψυχολογικά. Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η Μαριαλένα εξέφρασε για ακόμα μία φορά την επιθυμία να αποχωρήσει από το παιχνίδι, κάτι που όμως δεν έχει συμβεί ακόμα και κανείς δεν ξέρει και αν θα συμβεί, καθώς υπάρχει πίεση από πλευράς παραγωγής να συνεχίσει στο ριάλιτι αν η κατάσταση του πατέρα της έχει βελτιωθεί.

Το πιο πιθανό, πάντως, είναι μέσα στις επόμενες ημέρες η 25χρονη να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, καθώς όπως σας γράψαμε παραπάνω, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και ζητά συνεχώς την οικογένειά της.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ