ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποφάσισαν να μιλήσουν για το διαζύγιο Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά: Σύντομα στα δικαστήρια!

Για το διαζύγιο αποφάσισαν να μιλήσουν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, που σύντομα αναμένεται να βρεθούν στα δικαστήρια, εξαιτίας μιας υπόθεσης που τους ταλαιπωρεί έντονα τον τελευταίο καιρό.

Δεν ήταν βέβαια πρώτη φορά που ακούστηκαν σενάρια. Οι ίδιοι δεν φάνηκαν να τα θεωρούν βγαλμένα από την σφαίρα φαντασίας. Αντίθετα, τα σενάρια γύρω από το ζευγάρι δίνουν και παίρνουν με την ηθοποιό σε παλαιότερη συμμετοχή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να αποκαλύπτει πως είχε φτάσει κοντά στο να χωρίσει, κάνοντας λόγο και για την επανασύνδεση και τον οριστικό χωρισμό.

Τελικά, ο «συνδετικός κρίκος», έκανε τη δουλειά του. «Πώς θα ήταν η ζωή σας, όσο ευτυχισμένοι και να ήσασταν, αν δεν είχατε τον Χάρη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη. Η Έλενα Τσαβαλιά απάντησε: «Μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τώρα. Το παιδί είναι ένας κρίκος που ή σε κρατάει για πάντα μαζί με τον άλλον ή σε διαλύει αυτόματα».

Πηρε θέση και ο ηθοποιός. Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Μάρκος Σεφερλής και είπε: «Εντάξει, δεν είχαμε ουσιαστικά προβλήματα -δεν ξέρω πώς το λέει η Έλενα. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά ήταν στη φάση που είχε γεννηθεί ο Χάρης. Μας ένωσε και είχαμε έναν στόχο, ότι πρέπει όλα να τα ξεπεράσουμε γιατί έχουμε μια οικογένεια».

Επαννεκίνηση λοιπόν. Το ζευγάρι πραγματοποιεί μια νέα αρχή στη ζωή του, έχοντας ανοίξει το εστιατόριο «Erthe», το οποίο μοιάζει να έχει ξεκινήσει με καλούς οιωνούς, αφού οι δυο τους φαίνονται χαρούμενοι με την επιλογή τους. Στο κατάστημα, μάλιστα, αρκετές φορές κάνουν επίσκεψη διάφοροι διάσημοι φίλοι τους, με τον Σεφερλή όμως πρόσφατα να έχει προχωρήσει σε ένα «ξέσπασμα».

Στο εστιατόριο, συγκεκριμένα, βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας, με τον γνωστό ηθοποιό να περνά εκεί τον χρόνο του, απολαμβάνοντας τον καφέ μαζί με το ζευγάρι. Η Έλενα Τσαβαλιά ανήρτησε σχετική φωτογραφία, με τους τρεις να κάνουν παρέα και να περνούν χαλαρές στιγμές, αν και την ίδια ώρα βρίσκονται στα δικαστήρια με τον Μάνο Καμπίτη για το «Χαλβάη 5-0».

athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ