ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποκάλυψη από παίκτρια του GNTM: «Έκανα σ@ξ στο αεροπλάνο με τον…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα μαρτύρησε όλα!

Το εντυπωσιακό μοντέλο δεν έκρυψε τίποτα για την προσωπική της ζωή και μάλιστα έδωσε και κάποιες πολύ… πιπεράτες πληροφορίες.

Η Μέγκι Ντρίο, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, μίλησε σε έξοδό της για τη Ραμόνα Βλαντή αλλά και στο πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά.

«Γενικά η Ραμόνα Βλαντή κάποιο πρόβλημα έχει με το πρόσωπό μου. Κάποτε, δεν έκανα για μοντέλο, τώρα δεν θέλει καν να μου απαντήσει on camera. Από που και ως που; Πριν 1,5 χρόνο ασχολιόταν μόνο μαζί μου. Επίσης είπε ότι δεν ασχολείται με τα νούμερα της εκπομπής της. Καλό θα ήταν να ασχοληθεί, γιατί πρέπει μάλλον να κάνει κάτι. Επίσης ήταν αγενέστετο αυτό που είπε, ότι δεν θέλει να μου απαντήσει και δεν ασχολείται καν με αυτά τα άτομα. Εμμονή δεν νομίζω να έχει, αλλά εμπάθεια», είπε η Μέγκι Νττρίο!

Και δεν δίστασε να πει: «Έχω ψάξει κινητό, έχω μπλοκάρει instagram, δεν υπάρχει ο προσωπικός λογαριασμός του Γιάννη πλέον. Δεν χρειάζεται instagram ο Γιάννης, έχω εγώ. Ήταν για το καλό της σχέσεις, γιατί είχαμε και κάτι ενοχλήσεις. Οι άντρες εκ φύσεως είναι όντα που ψάχνονται, οπότε πρέπει εμείς οι γυναίκες να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά».

Και ανέφερε το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά με σύντροφό της.

«Το πιο περίεργο μέρος που έχω συνευρεθεί ερωτικά ήταν σε τουαλέτα αεροπλάνου. Στο πρώτο μας ταξίδι» είπε στο Mega Καλημέρα!

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ